[Foto’s] Stephano Jansen Prins Carnaval in Berg en Dal

Tijdens het prinsenbal in een drukbezocht Kerstendal is Stephano Jansen (50) zaterdagavond uitgeroepen tot Prins Carnaval 2013 van de Berg en Dalse carnavalsvereniging De Berggeiten. Hij zwaait het komende jaar de scepter over “het Geitendal”.


De kersverse Prins Carnaval in Berg en Dal: Stephano Jansen. Achter de prins het grote bierglas waaruit hij tevoorschijn kwam. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl

Prins Steph, geboren in Malden en Processoperator bij NXP Nijmegen, nam het stokje over van de 50-jarige Jan Janssen, die in 2012 werd uitgeroepen tot Prins Carnaval in Berg en Dal en zaterdagavond vanwege zijn 50e verjaardag nog eens in het zonnetje werd gezet.

Het kabinet bestaat buiten Prins Steph uit de adjudanten Wim Verrijt, William Gill en Hans Hermsen. Marco Beers is de hofnar. De hofdames zijn Elly, Patricia en Carla. Het motto van de nieuwe prins is “Met een lekker pilsje en goede zin, houden wij de vaart erin!”

Op 6 januari 2013 houden de Berggeiten hun Prinsenreceptie. U wordt deze middag in de gelegenheid gesteld om uw gelukwensen voor de de nieuwe Prins der Berggeiten kenbaar te maken. De receptie is vanaf 15:00 uur in Dorpshuis “Kerstendal”, Kerstendalseweg 17, 6571BM te Berg en Dal.

Het werd door onder andere de “Geitenmix” en diverse andere optredens een gezellige avond.

Voor meer informatie: www.berggeiten.nl

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stefano fan

stephano, gej ziet miene golde!! stephano a lof joe

Jan Janssen

Complimenten ziet er goed uit.. Een goed seizoen gewenst……

wpDiscuz