Prins Remi jubileumprins in Milsbeek

Remi van Bergen is zaterdagavond uitgeroepen tot de nieuwe Prins Carnaval van de Milsbeekse carnavalsvereniging De Diepenkikkers. De vereniging vierde haar 55-jarig jubileum.


De jubileumprins bij CV De Diepenkikkers, Milsbeek.

Nadat zijn voorganger Prins Koen Jos den Urste door het bestuur van de ex- prinsen ontdaan was van de cape, steek en andere prinselijke waardigheden zette hij de Milsbeekse gemeenschap en iedereen die hem het afgelopen jaar geweldig heeft gesteund in het zonnetje. Daarna was het
tijd voor de onthulling van de nieuwe prins.

De uitkomst commissie had dit jaar geheel in het teken van het 55-jarig jubileum gekozen voor het thema “55 jaar TOPPERS”. Dit thema werd perfect neergezet in een geweldig schouwspel op het grote podium waarbij een tal van ex- prinsen een hoofdrol vertolkte. In een show van een klein half uur werd toegewerkt naar het hoogtepunt van deze avond: De onthulling van de jubileumprins! De spanning in de zaal was in alle hoeken voelbaar.

En toen!!! In een werkelijk afgeladen en kolkende zaal Trefpunt in Milsbeek stond hij daar dan plotsklaps op het podium. “Jubileum Prins Remi den Urste”! Een explosie van geluid en enthousiasme golfde door de zaal heen en al snel ontstond een grote deinende massa met als grote middelpunt Prins Remi en zijn prinses Loes. Hiermee werd onderstreept dat de keuze voor Remi, een hele goede is gebleken.

Na een fantastisch optreden, de Diepenkikkersstijl, samen met zijn dochters, zette hij de zaal helemaal op z’n kop en werd er tot in de laatste uurtjes doorgefeest. In het dagelijkse leven is Remi van Bergen eigenaar van RvB media en tevens uitgever van o.a. Magazine Topic Maasduinen, Topic Groesbeek en Topic Cuijk. Hij is de initiator van alle kinderactiviteiten die tijdens de carnaval georganiseerd worden en organiseert sinds kort ook de ColaDisco. Verder is hij actief speler bij Milsbeek 6 en actief in het Sinterklaas-comité. Tevens is van Bergen al enkele jaren lid van
de Raad van Elf en is hij ook op de zittingsavonden te bewonderen als buutreedner’/entertainer.

Van Bergen is getrouwd met Loes (dochter van ex prins Pieter) en vader van Isa en Maud. Ondanks zijn Groesbeekse roots is hij al sinds jaar en dag een echte Milsbekenaar. Gezien de bekendheid van Van Bergen in de wijde omtrek zal het volgende week op de receptie, zondag 27 januari vanaf 11.11 uur in het Trefpunt, ongetwijfeld een drukte van jewelste zijn.

DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 januari, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Vissertje

Remi, gefeliciteerd hea!
Breng daar in Milsbeek maar een beetje Gruusbeks carnaval!

Nee grapje! Veel succes en vooral plezier!

jan- petra weijers

Remi van harte gefeliciteerd maak er een mooie carnaval van.
Alaaf,Alaaf,Alaaf

een groesbeekse wonende op de milsbeek ;)

Gefeliciteerd Rémi Loes en de kids. Het was zaterdagavond super! Diepenkikkersstijl…..

L.V.M.

Remi en loes.
Van harte gefeliciteerd met de titel prins/prinses
van de milsbeek.
Nog nooit gehoord in omstreken maar op de milsbeek hebben ze een alcoholvrije prins,{wie kei gezellig is}.
Maak er een mooie carnaval van.ALAAF
Groetjes van een gr.b.boyslid.

Kenner

Remi,proficiat met de uitverkiezing van prins. Volgens mij is deze rol jouw op het lijf geschreven. Hebben we op het Voyerfeest vrijdag 26 Januari maar liefs 2 prinsen in da house. Toppie!!!!!!!!!!!!

Harry

Wij zijn echt niet benieuwd naar een prins uit de Milsbeek ??? P.s beuningen heeft ook een Groesbeekse prins daar hoor ik ook niets van! Of moet ook zelf een stukje sturen?

Truus

Aalaaaaaf!!!!

De carnaval kan voor mij niet meer kapot,met zo ene buurman aan de top!

wpDiscuz