Alcoholmobilist (55) gepakt in Berg en Dal

Woensdagavond werd een 55-jarige man uit de gemeente Groesbeek aangehouden omdat hij dronken achter het stuur zat. Hij moest zijn rijbewijs inleveren nadat hij is aangehouden in Berg en Dal.

Een getuige meldde bij de politie dat ze de man slingerend zag rijden in zijn auto. De melder gaf een duidelijk signalement van de auto door. Politiemensen zagen de auto op het Klappeijenpad in Berg en Dal staan. Naast de auto stond de 55-jarige te wankelen op zijn benen. Op het dak van de auto zagen agenten een blik bier staan en ze roken een sterke alcohollucht bij hem.

De man verklaarde vervolgens tegenover de politiemensen dat hij in de auto had gereden. Er werd een blaastest bij de man afgenomen waarbij hij een ‘F-indicatie’ blies. Hierop werd de man meegenomen naar het politiebureau voor een definitieve ademanalysetest. De uitslag van die test bedroeg 850 ug/l, waar een maximum van 220 ug/l is toegestaan. Het rijbewijs van de 55-jarige werd in beslag genomen.

Bron: Politie.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 maart, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Realist

Goed voorbeeld voor de jeugd!

wpDiscuz