Presentatie jubileumboek “Het Pannenkoekenpad”

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg in Berg en Dal, verschijnt het boek “Het Pannenkoekenpad”.

cover_Pannenkoekenpad_DB_DG1

Door het bos van de Duivelsberg struinen en dan een pannenkoek eten. Dat is al 50 jaar een populair uitje. Bezoekers wandelen op de Duivelsberg echter niet alleen door fraaie natuur, maar ook door meer dan 150.000 jaar historie. De kou van de ijstijd, intriges in de Middeleeuwen, een koelbloedige moord in 1905 en oorlogsgeweld lieten allemaal sporen achter op de Duivelsberg.

Al deze historie is verzameld in Het Pannenkoekenpad, een boek met wandelroute, die bezoekers langs de souvenirs uit het rijke verleden leidt. De auteurs Thed Maas en Geert Willems hebben er een meeslepende reis over De Duivelsberg en door de tijd van gemaakt.

De officiële presentatie van Het Pannenkoekenpad is op vrijdag 26 april in de nieuwe serre van het restaurant. Iedereen is welkom vanaf 16.30 uur en het programma start om 16.45 uur. De auteurs zullen aanwezig zijn om over het boek te vertellen en het te signeren.

Voor meer informatie, adresgegevens en route, zie www.duivelsberg.nl.

N.B: Het boek is vanaf de dag van de presentatie voor € 15,- te koop bij het restaurant.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 april, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Lijkt me leuk boek. Ook lekker die pannenkoeken. Ben daar vaak 🙂

WIJNBOER

hebben ze ook wasberre pannenkoek

denachtboswachter

van de bosbes uit de natuur denk het niet trouwens die gekweekte bosbes smaakt nergens naar geef mijn maar een wasberre pannenkoek uit het bos.je moet wel weten waar.nog maar meer boskappen .trouwens dit pannenkoekhuis heeft van mijn wel 5 sterren.heb er wel eens een spekpannenkoek op was klasse het boek lijkt me ook leuk en leerzaam.

wpDiscuz