[Video] Strong Viking Obstacle Run 2013

Nog één week en dan is het eindelijk zo ver! De eerste editie van de Strong Viking Obstacle Run gaat op 8 juni 2013 van start.

Zo’n 5000 stoere en sterke mannen en vrouwen gaan de strijd aan met 30 verschillende obstakels verdeeld over een parcours van 19 km of 11 km. Inschrijven kan nog tot 5 juni 2013, 16:00 uur!

De run

Recreatiegebied de Berendonck wordt omgetoverd tot een strijdtoneel waar alle “Strong Vikings” individueel of in teamverband grenzen verleggen, vallen, opstaan en lachen om uiteindelijk de finish te halen. Heb je je nog niet opgegeven en wil je deze unieke ervaring niet missen? Bel je vrienden, teamgenoten of collega’s, geef je op en word een echte Strong Viking!

Maar let op: het allerlaatste startvak van de 19 km is geopend, dus reageer snel! Ook bij de 11 km gaat het hard met de startplaatsen. Inschrijven kan nog tot woensdag 5 juni 16:00u, ga deze uitdaging aan! Mocht je niet mee kunnen doen aan deze uitdaging, kom dan alle vikingen aanmoedigen. Het kijken naar de top obstakels is een spektakel en er is volop entertainment, er zijn food stands en je kunt los gaan op de beats van de originele Strong Viking Anthem.

Deelnemers vanuit Sint Maarten!

De Strong Viking Obstacle Run wordt niet alleen in Nederland goed opgemerkt; na aanmeldingen uit Duitsland, België en Engeland komt er nu een team uit St. Maarten en zij doen mee namens Run For A Cause. Het team doet mee om aandacht te vragen voor zieke kinderen in Nederland en St. Maarten. Voor elke gelopen kilometer ontvangt het team een donatie voor Beatrix Kinderkliniek van het UMC Groningen en voor het Children’s Ward van het St. Maarten Medical Center. Met de ontvangen donaties worden er onder andere boeken, knuffels en speelgoed gekocht om een verblijf in het ziekenhuis voor kinderen wat aangenamer te maken. Het team heeft beloofd dat ze er volgend jaar zeker weer bij zijn! Het Caribisch Netwerk NTR zal aanwezig zijn om het team gedurende de dag te volgen.

Wil je nog meer weten over de Strong Viking Obstacle Run of wil je je opgeven? Kijk dan op www.strongviking.com.

FacebookLogo_DG1 Strong Viking Run op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
denachtboswachter

dat is ander werk dan de marieke loop of zevenheuvelen loop of dakrun en voor een heel goed doel.kunnen we hier in groesbeek snel een team vormen en mee doen het weer is goed

Kei mooi en goed voor een goed doel 🙂

wpDiscuz