[Video] Strong Viking Color Obstacle Run 2013

Op 21 september is het zo ver! Een wereldprimeur op het gebied van Obstacle Running.

Color_Obstacle_Run_2013_Wijchen_DG1
Kleurrijk: de Color Obstacle Run 2013 wordt op 21 september in Wijchen gehouden! Foto en rechten: Your Productions Wijchen.

Vervolg op succesvolle Obstacle Run in juni

Na een overweldigende eerste editie van de Strong Viking Obstacle Run is het nu tijd voor de introductie van het zusje: de Color Obstacle Run. Color Runs waarbij je een stuk hardloopt en onder het kleurpoeder komt te zitten zijn op het moment erg populair, vooral onder het vrouwelijke publiek. Obstacle Runs waarbij je veelal door de modder kruipt zijn op het moment ook heel populair, maar dan voornamelijk onder het mannelijke publiek. En daar is dan de Color Obstacle Run!

De Color Obstacle Run

Deze spectaculaire Color Obstacle Run zal volledig in het teken staan van Fun, Color & Charity. Niet alleen het populaire kleurenpoeder zal veelvuldig ingezet worden om deze dag tot een kleurige en vrolijke happening te maken, de obstakels zullen ook in het teken staan van kleur. Bij deze Obstacle Run zal er, net zoals bij de Strong Viking Obstacle Run, weer een light en een heavy parcours zijn. Het light parcours is 6 kilometer met 8 obstakels; het heavy parcours is 9 kilometer met 12 obstakels. Naast de sportieve uitdaging zal er ook aandacht worden besteed aan goede doelen.

Inschrijving

De Color Obstacle Run zal plaats vinden op het recreatiegebied de Berendonck in Wijchen. Hou je van een sportieve uitdaging of wil je kennis maken met obstacle running? Schrijf je dan snel in via www.colorobstaclerun.com. Op de website valt te lezen dat er in 2014 twee nieuwe edities van de Strong Viking Obstacle Run plaatshebben: een modder-editie en een water-editie.

VIDEO: TRAILER STRONG VIKING COLOR OBSTACLE RUN 2013

VIDEO: AFTERMOVIE STRONG VIKING OBSTACLE RUN 2013

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

ook leuk voor wilden zwijnen

wpDiscuz