De scholen zijn weer begonnen!

Voor de basisschoolleerlingen in de zuidelijke regio van Nederland, waar de MUG-gemeenten ook onder vallen, zit de vakantie er weer op. Ze hebben zes weken kunnen genieten van hun vakantie en het mooie weer, maar groep 1 tot en met 8 moet vanaf vandaag (maandag) weer aan de slag.

De leerlingen van de basisscholen in Noord-Nederland hebben nog één week vakantie. De regio Midden viert nog drie weken vakantie, tot en met 1 september. In die regio hadden de leerlingen ook pas vanaf 20 juli vakantie, bijna een maand later dan Zuid-Nederland. De leerlingen in het voortgezet onderwijs hebben allemaal nog minstens één week vrij.

De eerstvolgende vakantie voor basisschoolleerlingen is de herfstvakantie. Deze begint op 12 of 19 oktober, afhankelijk van de regio. Voor Zuid-Nederland is dit 12 oktober.

In het begin van het nieuwe schooljaar start Veilig Verkeer Nederland (VVN) opnieuw de bekende campagne “de scholen zijn weer begonnen!”. Verkeersdeelnemers hebben lange tijd geen scholieren meer op de weg gezien en zijn door deze actie weer extra alert.

Overzicht schoolvakanties 2013

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

zullen de moeders wel blij zijn

Hans1

En nu maar afwachten of er nog steeds ouders zijn die voor een klein stukje lopen gewoon weer de auto pakken en zorgen voor een verkeersfiasco in de Hoflaan??
Het wordt tijd dat men daar eens iets aan gaat doen! Iets voor de SG Hans??

Eekhoorn

Daar was het vanmiddag weer lekker druk, of het kwam door de regen maar stond in ieder geval weer goed vol.

Kruimeltje

Ouders parkeren hun auto het liefst tot in het lokaal.

de nachtboswachter

meer fietsen of lopen is veel gezonde daarmee geef je je kinderen ook een beter voorbeeldt en groeien ze er ook mee op om te bewegen.en het is gezonde

wpDiscuz