Prins Friso overleden

Maandagmiddag is door de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) bekend gemaakt dat Prins Friso op 12 augustus is overleden op paleis Huis ten Bosch. Hij is 44 jaar geworden.

“Prins Friso is overleden aan complicaties die zijn opgetreden ten gevolge van de hersenbeschadiging veroorzaakt door zuurstoftekort bij zijn ski-ongeval op 17 februari 2012 in Lech, Oostenrijk.

Na behandeling op de intensive care van het Landeskrankenhaus in Innsbruck werd de Prins begin maart 2012 overgebracht naar het Wellington ziekenhuis in zijn woonplaats Londen. Sinds november 2012 vertoonde Prins Friso tekenen van zeer gering bewustzijn (“minimal consciousness”), een toestand waarin zich sindsdien geen veranderingen hebben voorgedaan. Begin juli 2013 werd hij overgebracht naar Paleis Huis ten Bosch”, aldus de RVD.

De Koninklijke Familie dankt allen die voor Prins Friso hebben gezorgd zeer hartelijk voor de uitstekende en toegewijde verzorging.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, RVDTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk h

Ik wens de nabestaanden veel sterkte, hij laat toch 2 jonge kinderen en zijn vrouw achter. Van de andere kant ( hopelijk beledig ik niemand ) gaat hij als bekende Nederlander wel buiten de piste ski-en en neemt hij het risico dat het mis kan gaan.

Nogmaal veel sterkte .

Heel veel sterkte aan vrienden kennissen en familie

toon

As ik de piep uut goi komt dr toch ok gen “Toon overleden” te stoan

Eekhoorn

Toon, misschien wel. Kom je maar op 1 manier achter 😉

de nachtboswachter

we komen allemaal aan de beurt zouden ze ons ook zolang in leven houden

Kruimeltje

Misschien is dit niet de plek en het moment om te gaan discussiëren.

wpDiscuz