10 Radboud College Tours van start

Op 25 september is de aftrap van 10 nieuwe Radboud College Tours.

Ook dit schooljaar biedt het scholieren de kans om kennis te maken met verschillende zorgberoepen, via workshops en speeddates met medewerkers en studenten. De collegetours zijn bedoeld om scholieren te helpen met het vormen van een realistisch beroepsbeeld en daarmee het maken van een juiste studie of beroepskeuze. Ze zijn gericht op verschillende zorg en paramedische beroepen zoals verpleegkunde, analist, operatieassistent, anesthesie medewerker, laborant in beeldvormende en bestralingstechnieken, apothekers- en doktersassistent.

De nieuwe reeks Radboud College Tours begint met een aftrapbijeenkomst op 25 september a.s. Op deze avond zijn ook ouders en decanen welkom. Voor meer informatie over deze avond of de Radboud college tours: scholieren.radboudzorgacademie.nl. Op die site is ook het aanmeldingsformulier voor 25 september te vinden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

STRAKS hoef je zelf niet meer naar de DOKTER.dan kun je met je klachten naar de VIRTUELE SPREEKKAMER.kontakt op nemen met je dokter.ook wel FACETAL genoemt en nu college tours toch een realistisch pluspunt dan weten ze ook wat hen te wachten staat straks in de praktijk.

wpDiscuz