Keereweer officieel benoemd tot waarnemer Millingen

Maandag 16 september is de heer Harry Keereweer officieel be√ędigd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Millingen aan de Rijn. De be√ędiging vond plaats in het provinciehuis in Arnhem ten overstaan van Commissaris van de Koning Cornielje. De waarneming gaat in op 26 september.

In verband met haar benoeming tot burgemeester van de gemeente Lingewaard , is de huidige burgemeester Marianne Schuurmans per 26 september eervol ontheven van het burgemeestersambt in Millingen. Zij neemt vrijdag 20 september afscheid van de gemeente Millingen aan de Rijn. Dat gebeurt in een buitengewone openbare raadsvergadering, die om 15.00 uur in Hotel Millings Centrum begint.

De afscheidsreceptie voor de inwoners van Millingen aan de Rijn is dezelfde dag, eveneens in Hotel Millings Centrum. Deze receptie begint om 18.00 uur en duurt tot 19.30 uur.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente MUG

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

NOU nog meer werk aan de winkel voor GROESBEEK.

kloeke

Succes millingen….

de nachtboswachter

OUD WETHOUDER BERNS KOMT VANDAAG VOOR DE RECHTER IN ARNHEM hij wordt verdacht van het verduisteren van 370.ooo ero.BERNS was sinds 2009 CDA WETHOUDER IN MILLINGEN.tijdens een politie verhoor legde hij wel een bekentenis af.vandaag in de GELDERLANDER.ik vraag mijn af wat zijn straf zal zijn en of dat dan ook nog gevolgen heeft voor groesbeek.

de nachtboswachter

EEN gezamenlijk ambtenarenapparaat met meerdere gemeenten werkt niet.dat wil BURGEMEESTER SCHUURMANS van MILLINGEN nog wel kwijt.

de nachtboswachter

UITSPRAAK WETHOUDER BENS het openbaar ministerie eist 8 maanden cel. waarvan 4 maanden voorwaardelijk daar kun je wel mee thuis komen.

kloeke

Mag een waarnemend burgemeester belangrijke beslissingen nemen?

de nachtboswachter

JA DAT MAG HIJ MET ZIJN BURGERMEESTERS ERVARING.HIJ WAS TOCH OOK AL BURGERMEESTER VAN WIJCHEN.NU KAN HIJ VOOR MILLINGEN DE DINGEN OP DE RAILS GAAN ZETTEN.

kloeke

Moet niet mogen vind ik……

wpDiscuz