[Foto’s] Color Obstacle Run 2013: een kleurrijk succes!

Na een succesvolle eerste editie van de Strong Viking Obstacle Run was het afgelopen zaterdag de beurt aan de eerste editie van de Color Obstacle Run.


De 2013-editie van de Color Obstacle Run was een groot succes. Foto en rechten: Strong Viking Group B.V

Deze run werd groots aangekondigd als wereldprimeur op het gebied van Obstacle Running: voor het eerst was er een combinatie van een Obstacle Run en een Color Run. Ook zouden er voor het eerst meer vrouwen dan mannen meedoen aan een Obstacle Run.

Al vroeg in de ochtend stroomde recreatiegebied de Berendonck vol met sportieve mensen in witte outfits. Om 10:00 uur begon de zon langzaam door te breken en was het de beurt aan het eerste startvak, genaamd YELLOW. De deelnemers mochten plaatsnemen in het startvak waarna ze een warming-up kregen van entertainer René Peters. Om de deelnemers dichter bij elkaar te brengen kreeg iedereen een handvol gele kleurstof en mochten ze het poeder over elkaar heen gooien.

Na de countdown stoof iedereen direct weg! De deelnemers kwamen obstakels tegen met namen als Color Guns, Monkey Bars, Super Survivalbaan, Color Tubbies, Walls en Black Out om uiteindelijk na 9 of 6 kilometer te belanden in de Color River en volledig gekleurd over de finish te komen! Na de geweldige ontvangst bij de finish werd er een foto gemaakt met goed gekleurde jongens en meisjes en kreeg de deelnemer een finisher shirt en een fles Spa Blauw tegen de dorst en om wat kleurpoeder weg te spoelen. Om de dag mooi af te sluiten was er een DJ, verschillende eet- en
drankkraampjes en de nodige napret.

Conclusie: een zeer geslaagde dag met veel uitdaging, entertainment, plezier, zon en tevreden mensen! Op naar de volgende editie van de Color Obstacle Run op 30 augustus 2014! Kijk voor de andere edities van Strong Viking op www.strongviking.com en voor meer informatie over de Color Obstacle Run op www.colorobstaclerun.com

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter.

MESCHIEN EEN IDEE VOOR GROESBEEK OP DE CROSBAAN AAN DE STEKKENBERG.

wpDiscuz