[Foto’s] Stunt- en Monster-Truck-Show in Nijmegen

Het Stunt Movie Production-team presenteert op zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober in Nijmegen (NXP Parkeerterrein (Boekweiteweg) een 90-120 minuten durende live-show met rokende banden en spectaculaire crashes!


Stuntshow komt naar Nijmegen. Foto en rechten: Oliver M. Klamke (OMK Media).

Eigenaar Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam tonen spannende manoeuvres en beloven er een waar spektakel van te maken. Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn stuntteam meebrengen.

Daarmee maken ze met hun motoren lange en hoge sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Er wordt slalom gereden door Gino Winter en zijn zoon Peter. Ook rijden de auto’s met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.

De ‘Stunt Movie Production’ is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het zet de traditie van de “Original German Helldrivers Show” voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar, Gino Winter.

Nijmegen – NXP Parkeerterrein (Boekweiteweg)
zaterdag 19 oktober 2013: 19:00 uur
zondag 20 oktober 2013: 15:00 uur

Kijk voor meer informatie, ook over de kaartverkoop, op http://www.stuntmovieproduction.com/

Tegen inlevering van dit artikel aan de kassa ontvangt u twee euro korting op één entreebewijs (1 persoon). Niet geldig in combinatie met andere kortingen en of acties.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

MOOI spektakel wel oordopjes mee nemen

wpDiscuz