Jeugddisco in Berg en Dal

Op zaterdag 23 november is er sinds een lange tijd weer eens een kinderdisco in Kerstendal, Berg en Dal. Oude tijden herleven bij de gedachten aan Guus Geluk. Wie heeft er niet op de oude disco klanken een dansje gemaakt?

Jeugddisco_Kerstendal_2013_DGB2

De DJ van deze avond is DJ LUQ. De eerste testgeluiden zijn goed verlopen en de DJ is er klaar voor. De disco is bedoeld voor kinderen van 10 tot 16 jaar. Ouders zijn meer dan welkom om aan de bar hun eigen herinneringen op te halen onder het genot van een drankje. Wie weet kom je nog wat oude makkers tegen! Je kunt er op deze manier gewoon een gezellige avond uit voor het hele gezin van maken.

De avond begint om 19:30 uur aan de Kerstendalseweg 17. Disco’s zijn er in het verleden al vaker geweest in het Berg en Dalse gemeenschapshuis. De eerste was in de jaren ’70, maar ook in de jaren ’90 zijn er disco-avonden georganiseerd.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Jeugddisco in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.