[Foto’s] Anne Houterman Prinses Carnaval Berg en Dal

Tijdens het prinsenbal in Kerstendal is Anne Houterman zaterdagavond uitgeroepen tot Prinses Carnaval 2014 van de Berg en Dalse carnavalsvereniging De Berggeiten. Zij zwaait het komende jaar de scepter over “Duufelshemel”.


Anne Houterman is zojuist uitgeroepen tot Prinses Carnaval in Berg en Dal. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl

Rond elf voor elf werd in een goed gevuld gemeenschapshuis Kerstendal bekend dat Houterman, die in de gezondheidszorg werkt, de nieuwe prinses van de Berggeiten is geworden. Zij zit tevens in het bestuur van de carnavalsvereniging. In een kast werd de dochter van oud-prins Freek Houterman naar het podium gereden.

“Prinses Anne” nam het stokje over van Stephano Jansen, die begin 2013 werd uitgeroepen tot Prins Carnaval in Berg en Dal. Fanny Arts en Denise Gill zijn de hofdames. De adjudanten zijn Bjorn van den Bergh, Bas Verbeet en Michiel Janssen. Houterman is de derde prinses bij de Berggeiten. Elly Theunissen (2007) en Carla Beers (2010) gingen haar voor.

Na de bekendmaking van de nieuwe prinses ging het feest in Kerstendal met onder andere optredens van Aarm Snuutje nog even door. Er werd tijdens dit Prinsenbal in verband met de nieuwe alcoholleeftijd gebruik gemaakt van leeftijdsbandjes. Onder de 30 jaar was legitimatie verplicht.

Op zondag 19 januari 2014 houden de Berggeiten hun Prinsenreceptie. U wordt deze middag in de gelegenheid gesteld om uw gelukwensen voor de de nieuwe Prinses der Berggeiten kenbaar te maken. De receptie is vanaf 15:00 uur in Dorpshuis “Kerstendal”, Kerstendalseweg 17, 6571BM te Berg en Dal.

“Leve ons dorp, leve Berg en Dal. Lang zullen wij leven, lang leve Carnaval”.


“De Geitenmix” tijdens Prinsenbal in Berg en Dal.

Voor meer informatie: www.berggeiten.nl

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 januari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
carla

Een super mooie Prinses met een fantastisch kabinet die ik een geweldige carnavalsperiode wens, toppie!!!!

de nachtboswachter.

WAREN wij voor jaren terug niet het eerste met een prinses als ik mijn goed herinner was dat Ria van de COMM.

Bertus

Lekker ding!

wpDiscuz