Presentatie geluids- en trillingenonderzoek Heerbaan

Op dinsdag 25 februari presenteert bureau Witteveen + Bos het geluids- en trillingenonderzoek Heerbaan aan raadsleden en aanwonenden van de Heerbaan en andere belangstellenden in Millingen aan de Rijn. Dit bureau heeft het onderzoek uitgevoerd.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in Hotel Millings Centrum, Heerbaan 186. Na de presentatie heeft u gelegenheid om vragen te stellen aan de deskundigen van Witteveen + Bos en gemeentelijke deskundigen.

Klachten

De aanleiding van dit onderzoek dat in opdracht van de gemeenteraad van Millingen a/d Rijn is uitgevoerd, waren de klachten van individuele bewoners en de actiegroep “Heerbaan moet rustig”. Het onderzoek bestond uit geluids- en trillingsmetingen bij 7 woningen langs de Heerbaan. De resultaten zijn nu bekend en zullen op deze avond gelijktijdig aan zowel de gemeenteraadsleden, als aan de bewoners gepresenteerd worden.

Rapport

Het rapport zal na afloop uitgereikt worden aan de gemeenteraadsleden en de bewoners waarbij de metingen hebben plaatsgevonden. Andere belangstellenden kunnen het digitaal opvragen bij de gemeente Millingen a/d Rijn via e-mail adres [email protected].

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente Millingen aan de RijnTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 februari, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

misschien geluidsvrij asfalt je weet maar nooit

Kees

Volgens mij is “de Groesbeek” een site voor Groesbeek. Bovenaan de pagina staat “De Groesbeek, lokaler kan het niet”. Wat doe een bericht over de Millingse Heerbaan dan op deze site????

de nachtboswachter

Kees dat word aan geboden per mail aan de groesbeek en daar lig jij dan wakker van.

wpDiscuz