CV Net Uutgebloazen wint optocht 2014 in Beek

De Groesbeekse carnavalsvereniging Net Uutgebloazen heeft maandag de 40e editie van de Beekse Rozenmaondagoptocht gewonnen.

CV_Net_Uutgebloazen_2014_Vossenhol-ES
Wagen CV Net Uutgebloazen: kleine vosjes in de mallemolen. Foto en rechten: Erik Schlijper/Groesbeek Photography.

De wagen die de vereniging heeft gebouwd gaat over de plannen om basisschool ‘t Vossenhol in De Mallemolen te huisvesten. Deze plannen ketsten door het verzet van ouders uiteindelijk af.

CV Net Uutgebloazen, dit jaar derde in Groesbeek, bleef CV Goed Gek voor. Laatstgenoemde vereniging pakte zondag nog de eerste prijs in Groesbeek. CV ‘t Kan Niet Gekker, met social media als thema, werd derde in Beek-Ubbergen.

De Beekse Flip Flop Lady’s werden eerste bij de duo’s en individuelen. De tweede prijs ging naar De Lampenkapjes, ook uit Beek-Ubbergen. In “De Heksenketel”, zwaait Prins Marc “de Musicmaker” dit jaar de scepter.

Het weer was tijdens de Rozenmaondagoptocht minder goed dan zondag. Het publiek en de deelnemers hadden echter niets te klagen; er was voor maandag namelijk regen voorspeld, maar in de middag bleef het gelukkig droog.

Heeft u foto’s van de Rozenmaondagoptocht 2014 in Beek? Dan kunt u die gerust mailen naar [email protected].


Foto’s van de wagen van CV Net Uutgebloazen. Foto’s: Piet Spanjers en Erik Schlijper.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

gefeliciteerd was ook het meest in het nieuws in groesbeek

horst

Wat vond je dan van die schitterende wagen van pastor Jan van Gestel, boswachter? Wat een sublieme vondst om hem op die manier ook nog eens in het zonnetje te zetten en te eren. Ik weet zeker dat hij het erg heeft kunnen waarderen. Zondagochtend stond die wagen lang op de Nieuweweg geparkeerd, ik heb er met bewondering èn verwondering naar gekeken.

wpDiscuz