Glasvezelwinkel Nijmegen gaat ook sluiten

Veel plaatsen rondom Nijmegen zijn inmiddels aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber.

Glasvezel_Groesbeek
Groesbeek stond er vol mee… Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

In totaal heeft Reggefiber ruim 100.000 woningen binnen het aansluitgebied van gemeente Wijchen, West Maas en Waal, Lingewaard, Beuningen, Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Nijmegen voorzien van een glasvezelverbinding. Veel huishoudens maken er ook gebruik van. Iedereen met vragen over glasvezel kan terecht in de glasvezelwinkel in Nijmegen. Tot 30 maart staan medewerkers van Reggefiber hier nog klaar en ook daarna blijft Reggefiber bereikbaar. Een medewerker kan op afspraak vrijblijvend aan huis komen.

Informatie en persoonlijk advies in de glasvezelwinkel

In de glasvezelwinkel staan medewerkers van Reggefiber klaar om alle vragen te beantwoorden over glasvezel en de aanleg van het glasvezelnetwerk. Daarnaast bieden zij een onafhankelijk advies met betrekking tot de keuze tussen de verschillende abonnementen van de serviceproviders. Ook kunnen eventuele klachten in de glasvezelwinkel gemeld worden. De glasvezelwinkel is gevestigd aan de Bloemerstraat 88 in Nijmegen. De winkel is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Reggefiber blijft bereikbaar en komt vrijblijvend aan huis

Reggefiber blijft na 30 maart bereikbaar. Per e-mail via [email protected] of telefonisch via 088 006 37 10. Een medewerker van Reggefiber kan op afspraak ook thuis langskomen. Dit is geheel vrijblijvend en kost niets. Een afspraak kan gemaakt worden via telefoonnummer 088 006 37 10. Meer informatie is te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/nijmegen.

Glasvezel Groesbeek

In januari 2012 werd bekend dat de gemeente Groesbeek ook glasvezel zou krijgen. Inwoners van Groesbeek en Millingen aan de Rijn hebben in 2011 massaal ‘ja’ gezegd tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk, zei Reggefiber. De aanleg van het glasvezelnetwerk in Groesbeek was in augustus 2013 zo goed als afgerond. Een maand later sloot de Groesbeekse glasvezelwinkel haar deuren.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Glasvezelwinkel Nijmegen gaat ook sluiten

Reageren is niet toegestaan.