Zeil-vierdaagse 2014

Elk jaar organiseert zeeverkenners Canisius de zeil-4-daagse. Dit jaar wordt het evenement, voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar, van 26 t/m 29 april 2014 gehouden. Dit vierdaags evenement biedt kinderen een kans om op een leuke manier kennis te maken met de watersport.

Zeilvierdaagse_2014-DGB

Je gaat vier geweldige dagen op het water tegemoet waarin je gaat zeilen, zwemmen, roeien en spelletjes doen. Ook mag je één avond blijven slapen op een groot schip, nadat we een gezellige bonte avond en disco achter de rug hebben. Iedereen komt in een zeilboot met twee enthousiaste en ervaren instructeurs terecht. Zij zullen je alle kneepjes van het vak leren en samen met hen en de andere kinderen aan boord ga je de Mookse plassen (de Siep) bij Middelaar ontdekken.

De zeil-4-daagse draait niet alleen om zeilen; samenwerken en goed communiceren is in een zeilboot zeer belangrijk. Omdat je deel uit maakt van een grote groep, leer je ook om op een goede manier met elkaar om te gaan. Zo heb je na vier dagen niet alleen goed leren zeilen, maar ook veel nieuwe vrienden gemaakt: eigenschappen die altijd van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan de overstap van groep acht naar een nieuwe klas op de middelbare school.

Als je je aanmeldt (kosten á € 75,-) ga je vier fantastische dagen op, in en rondom het water tegemoet! ledere deelnemer krijgt een instructieboekje en een deelnamecertificaat met daarop alle geleerde vaardigheden.

Voor meer informatie, vragen en inschrijven kun je een kijkje nemen op de website www.zvcanisius.nl/z4d, e-mailen naar: [email protected] of bellen naar Simon van Gemert: 0650884227.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

leuk in het koepeltje

Henk

nee hoor, leuk voor de kinderen en voor 4 dagen 75 euro, mooi prijsje lijkt mij.

willem

Zo ga je het schip in.

de nachtboswachter

toekomstige mariniers.

wpDiscuz