Opening Groene Leefruimte in Beek-Ubbergen

Op zondag 25 mei wordt de Groene Leefruimte in Beek-Ubbergen officieel geopend. Iedereen mag die dag een activiteit organiseren in de Groene Leefruimte.

Gemeente_Ubbergen_logo_2014-GU

De gemeente draagt aan elke activiteit €150,- bij. U mag helemaal zelf bedenken wat u wilt doen (een speurtocht, een poppenkast, een voetbaltoernooi, enzovoort, enzovoort), als het maar voor anderen is en niet alleen voor u zelf.

Geen mogelijkheid om iets te organiseren? Kom dan genieten van alle gezellige activiteiten. Iedereen is van harte welkom en u weet, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Samen toveren we de hele Groene Leefruimte, van Ubburgh tot gemeentewerf, om tot een bruisende feestruimte.

Er zijn al veel leuke ideeën binnengekomen. Goud zoeken in de beek, schminken van kinderen, muziektheatervoorstelling, het maken van een bijenhotel, een speurtocht, een puzzelquiz. Laat u inspireren en doe mee!

Goed idee?

Laat het ons weten wat u wilt organiseren en welke plek in de Groene Leefruimte u in gedachten heeft. U kunt hiervoor contact opnemen met:

Flip Hatzman, bereikbaar via 024-6849669 of [email protected]
Marielle van Heertum, bereikbaar via 024-6849164 of [email protected].

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Ubbergen

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Opening Groene Leefruimte in Beek-Ubbergen

Reageren is niet toegestaan.