Wandeling langs belangrijkste looproutes Ubbergen

Medewerkers van de gemeente Ubbergen en inwoners hebben de afgelopen weken de looproutes in de vier kernen Beek, Kekerdom en Ooij ter plekke onderzocht op knelpunten.

Gemeente_Ubbergen_logo_2014-GU

Ook in Leuth vindt een dergelijke schouw plaats. Een technisch bureau onderzoekt de haalbaarheid van de voorstellen. En gelet op het budget zullen er wellicht keuzes gemaakt moeten worden.

Er is afgesproken dat na de rondgang prioriteiten worden gesteld voor de aanpak. Daarin speelt zowel het college van burgemeester en wethouders als de klankbordgroep een belangrijke rol. Nog voor de zomervakantie moet duidelijk zijn op welke plaatsen in de vier kernen de looproutes worden verbeterd.

Na de zomer gaat de aannemer aan de slag. Kleine zaken zullen eerder opgepakt worden. Doelgroepen van het project verbetering looproutes zijn ouderen, mindervaliden en jonge ouders met een kinderwagen. Eerder dit jaar zijn de knelpunten in de looproutes geïnventariseerd tijdens speciaal voor dat doel gehouden informatieavonden.

Klik hier voor meer informatie over het project “Verbetering looproutes Ubbergen”.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Ubbergen

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Wandeling langs belangrijkste looproutes Ubbergen

Reageren is niet toegestaan.