Zomerspelen 2014 Millingen aan de Rijn

Ook dit jaar worden er Zomerspelen georganiseerd voor de jeugd van Millingen & Kekerdom. Het thema van dit jaar is: “Onder water”. De Zomerspelen zijn van maandag 18 augustus t/m donderdag 21 augustus.

Gemeente_Millingen_ad_Rijn_logo_2014-GM

Zoals altijd zijn deze 4 dagen een happening met spel, sport, een tentenkamp, muziek en heel veel plezier voor jong maar zeker ook voor oud. Op donderdagmiddag 21 augustus is “De Bonte middag” als afsluiting van de zomerspelen. Hierbij zijn ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s van harte welkom.

De zomerspelen worden georganiseerd in de speeltuin “De Steense Gemeente” te Millingen aan de Rijn. De kosten per kind zijn € 20,-. De inschrijving is inmiddels gestart en loopt tot 30 juni. Wees er snel bij, want vol = vol.

Meer informatie en inschrijven

Het inschrijfformulier voor de Zomerspelen is te downloaden op de website www.zomerspelenmillingen.com. Op deze website vindt u ook meer informatie over de Zomerspelen. U kunt het ingevulde formulier terugsturen naar: [email protected].

Wilt u graag helpen tijdens de zomerspelen, dat kan! Dit kan als begeleider van een groepje, in de catering of bij de (technische) ondersteuning. Er is altijd wel iets te doen en alle hulp is welkom. Ook dan kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Millingen aan de Rijn

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Zomerspelen 2014 Millingen aan de Rijn

Reageren is niet toegestaan.