N.E.C. en Dar Milieu BV verlengen partnership

N.E.C. en Dar Milieu BV hebben wederom een overeenkomst gesloten. Voor de komende drie jaar zijn de organisaties weer partner van elkaar wat berust op wederzijds vertrouwen en wat kansen biedt.

Overeenkomst_NEC_Dar-GT
Overeenkomst NEC en Dar voor het Nijmeegse Goffertstadion. Foto en rechten: Geert Timmer.

Dar en N.E.C.

Dar is hét regiebedrijf in de regio Nijmegen op het gebied van afvalbeheer en integraal beheer openbare ruimte. De visie van Dar is “Dar houdt de regio fris”, waarbij wij ze gemeenten ontzorgen op het terrein van de openbare ruimte. Naast overheden en burgers maakt een groot aantal bedrijven uit de regio gebruik van de dienstverlening van Dar zoals N.E.C. Bij N.E.C. verzorgt Dar Milieu BV de afvalinzameling. Ook is Dar partner van stichting N.E.C. doelbewust.

Niet zomaar een partnership

Bart van Ingen, directeur algemene zaken N.E.C. is enorm verheugd over de nieuwe overeenkomst. “N.E.C. en Dar zijn al bijna 15 jaar partners van elkaar. Het is niet zomaar een partnership, want Dar is dus ook al geruime tijd een actieve partner van de stichting N.E.C. Doelbewust. Onze samenwerking is dan ook een uitstekend voorbeeld van hoe we elkaar zowel op bedrijfseconomisch- als maatschappelijk gebied kunnen versterken met ‘Voetbal’ en ‘Nijmegen’ als bindende factoren.”

Gemeenschappelijke belangen

Ook algemeen directeur, Peter van Heeswijk van Dar is blij dat het partnership verlengd is. “Wij zijn trots dat dé voetbalclub van Nijmegen wederom heeft gekozen voor dé afvalinzamelaar van de regio Nijmegen. Wat het leuk maakt is dat ook veel van onze medewerkers de club actief ondersteunen. Ook wij ondersteunen de club zelf. Diverse activiteiten van stichting N.E.C. Doelbewust sluiten aan op onderwerpen die wij belangrijk vinden. Neem als voorbeeld zwerfafval in de openbare ruimte. Jongeren kunnen met materiaal van ons zwerfafval opruimen en hiervoor punten verdienen voor de N.E.C. BuurtBattle. Zo worden ze zich niet alleen bewust van zwerfafval, maar leveren ze ook een BuurtBijdrage en scoren ze er nog punten voor de wijk mee ook”, aldus Peter van Heeswijk.

Meer mogelijkheden

Beide partijen zijn ervan overtuigd de komende tijd nog meer uit hun partership te halen op vooral maatschappelijk gebied. “Er zijn nog een tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied vansamenwerking rondom educatie”, aldus Van Ingen en Van Heeswijk.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Groesbeker

Gaan we hier nu ook al sponsorcontracten plaatsen???

Echte Groesbeker

wat is hier de nieuwswaarde van?
Nijmeegse voetbalclub, Nijmeegs bedrijf..
Site; De Groesbeek…

ik pak `m even niet…

Robbert B.

Is toch nieuws van dichtbij? Dar is ook actief in Groesbeek, daarbij is Nec om de hoek en moeten ze komend jaar tegen Achilles.

Ik zie wel wat raakvlakken.

henk

Moet het dan altijd perse Groesbeeks nieuws zijn? Als jullie dan zelf eens nieuws aandragen voor de Groesbeek. Ik vind het prima om op de hoogte gesteld te worden door nieuwtjes.
Dar/ Nec – party Wolfsberg. Resort verkocht aan Belgers. Is toch ook nieuws waar een beetje wel of niet bewust reclame overgemaakt wordt. Prima
Vooral zo doorgaan “de Groesbeek”.

Muts

Ach, het klopt ook wel. NEC en de Dar. Dan kunnen ze de NEC zakken gewoon aan de weg zetten en die worden dan mooi door de Dar meegenomen.

Zijn we daar ook weer vanaf

willie liebers
Vraag mijn af waarom Groesbeek geen milieu straat heeft want het dumpen neemt hand over hand toe en ook de rotzooi in het centrum zo dat mensen tegen een schappelijker prijs hun afval kunnen afleveren. En de zakenlui kunnen hun stoep ook schoon houden enkele doen dat ook en die pik je er wel uit. Men zou ook 2 mensen kunnen aan stellen die ook nog op een ouderwetse wijzen met een Heibezems of Berken bezems de Dorpsstraat schoon houden of daarin een vaste baan garanderen die moeilijk een baan kunnen krijgen. Welke politieke partij gaat hier mee aan het… Lees meer »
fluitkelje

Goed idee,pak jij een bezem en ga maar lekker vegen,dan doe je ook een keer iets nuttigs.

Toontje

Even wat uitleg: De Groesbeek heeft bovenaan de homepage enkele buttons staan. Als je naar degroesbeek.nl surft kom je automatisch op de startpagina met nieuws van alle buttons. Wil je alleen Groesbeeks nieuws klik dan op de button ‘Lokaal’; wil je regionaal -> button ‘Regionaal’ enz.

wpDiscuz