Hazes tribute vanavond in de feesttent Waalkade

De populaire André Hazes-tribute die op Koningsdag De Wolfsberg een uitverkocht feest opleverde, staat vanavond op de Waalkade tijdens de Vierdaagsefeesten. Het avondprogramma begint om 19:30 uur.

Lesley Williams: Andre Hazes-tribute. Foto en rechten: Het Feestpaleis

Lesley Williams: Andre Hazes-tribute. Foto en rechten: Het Feestpaleis

Zeven dagen lang staat er een knallend feestprogramma met de geweldige artiesten, maffe dj’s en heel veel gekkigheid. Het repertoire van Hazes past perfect in de sfeer van ‘de grootste kroeg van de vierdaagse.’ Het publiek kent de teksten van Hazes woord voor woord en Utrechtenaar Lesley Williams is ook écht de beste Hazes imitator van Nederland. Samen met de mannen van huisband The Originals, die de rest van de week ook aanwezig zijn om live muziek op verzoek te spelen, zet hij een complete André Hazes tribute show neer.

’t Feestpaleis is bedoeld voor degene die écht wil feesten tijdens de vierdaagse. Inclusief een springende menigte, muzikale klassiekers, een goed biertje en bovenal een geweldige feeststemming. En bovendien is alles gratis toegankelijk.

Meer info op www.hetfeestpaleiswaalkade.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

was er om 20.30 nog niet????!!!

Bezoeker

Ben er heel even geweest. hoop dat het de rest van de week drukker is geweest anders verwacht ik een grote strop voor Ben.

wpDiscuz