Werkzaamheden St. Hubertusweg en Erlecomsedam in Ubbergen

In de periode 18 augustus t/m 14 september 2014 zullen er wegwerkzaamheden plaatsvinden aan de St. Hubertusweg in de gemeente Ubbergen. Vervolgens zal in diezelfde gemeente ook aan de Erlecomsedam gewerkt worden.

Gemeente_Ubbergen_logo_2014-GU

St.Hubertusweg

In december 2012 zijn er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd aan de St. Hubertusweg. Er is destijds een nieuwe tijdelijke deklaag aangebracht. In de periode van 1 september tot en met 14 september 2014 zullen de definitieve deklaag en markering worden aangebracht. De nieuwe deklaag zal bestaan uit geluidsreducerend asfalt. De reeds bestaande plateaus worden herstraat. Dit zal gebeuren in de periode van 18 augustus tot 14 september 2014.

Gedurende de werkzaamheden zal er ernstige verkeershinder optreden. Er zal een omleidingsroute worden ingesteld. De lijndienst rijdt de normale dienstregeling, maar zal deels over het fietspad langs de St. Hubertusweg rijden. Om de veiligheid te waarborgen zullen er, net als in 2012, verkeersregelaars worden ingezet.

Erlecomsedam

De Erlecomsedam is als omleidingsroute gebruikt gedurende de werkzaamheden in december 2012 aan de N840. Mede hierdoor is er schade ontstaan aan de bermen, wat onveilige situaties oplevert voor met name fietsers.

Na afronding van de werkzaamheden aan de St. Hubertusweg zullen de bermen aan de Erlecomsedam worden gerepareerd. Tevens zullen er op de Erlecomsedam fietssuggestiestroken worden aangebracht om de verkeersveiligheid voor fietsers te verbeteren.

Contact

Wij vragen om uw begrip. Mocht u nog vragen hebben over deze brief of de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de heer D. van Dalen van de gemeente Ubbergen via telefoonnummer 024-6849138 of 06-53169692.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Ubbergen

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jennifer Janssen

Aanvulling: afgelopen week is het fietspad tussen Kekerdom en Leuth voorzien van een nieuwe asfaltlaag.

wpDiscuz