Nieuwe beweegtuin in Millingen aan de Rijn

Onlangs is het vernieuwde sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn officieel in gebruik genomen. Daar bevindt zich ook de spiksplinternieuwe beweegtuin. De gemeente hoopt dat haar inwoners daar eens een kijkje gaan nemen.

Gemeente_Millingen_ad_Rijn_logo_2014-GM

Op woensdag 20 augustus van 14.00 tot 15.00 uur bijvoorbeeld. Dan organiseert de commissie Beweegtuin een kennismakingsmiddag, waarop u de begeleiders kunt leren kennen en de toestellen kunt uitproberen.

De beweegtuin ligt naast de kantine van Sportpark de Hove aan de Hoefseweg in Millingen aan de Rijn. Jong en oud kan hier onder begeleiding gratis sporten. Dit geldt voor de mensen uit Millingen aan de Rijn, maar ook uit het nabij gelegen Kekerdom en Leuth.

Bron: Gemeente Millingen aan de Rijn

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Peter

De gemeente hoopt …..Als de beweegtuin er gekomen is op initiatief van de bewoners, dan zullen ze er toch zeker gebruik van maken! Als de beweegtuin is aangelegd, omdat er nog geld uitgegeven moest worden, zonder dat een behoorlijk groep inwoners daar om gevraagd heeft…. Dan is dat geldverspilling!

truus

Groesbeek betaald wel

Kees

Ik neem aan dat de “beweegtuin” ook bezocht mag worden door mensen uit Ubbergen en Groesbeek, of gaat de samenwerking niet zo ver? Mag Groesbeek alleen de zaken betalen? Ben het erg eens met Peter, ik hoop dat de beweegtuin er niet is gekomen omdat er nog “geld in het potje” zat. Maar het feit5 dat wel mensen uit Kekerdom en Leuth worden genoemd, ruikt heel erg naar “eigen volk eerst” en dat is een hele enge ontwikkeling.

piet

Jennifer waar ben je…….jennifer waar ben je…..
Hier heb je zeker geen mening over

www.hanspeters.eu

Nu moet ik op genoemd tijdstip werken, maar zou er eigenlijk voor willen pleitten, probeer het eens om deel te nemen vanuit Groesbeek. Pas dan weten we of dat eigen volk eerst ook echt op gaat.

willem 2

Met je eens Hans.

wpDiscuz