“BeachLent” neemt maatregelen tegen geluidsoverlast

De organisatie van muziekfestival BeachLent, dat dit jaar plaats vindt op 16 augustus 2014 op het Waalstrand bij De Sprok, neemt dit jaar extra maatregelen om geluidsoverlast in de Ooijpolder te beperken.

Gemeente_Ubbergen_logo_2014-GU

De organisatie heeft aangegeven dat dit jaar een geluidstechnicus ingeschakeld wordt om volumes binnen de grenzen van het maatschappelijk acceptabele te houden. Speakers worden zo geplaatst dat het geluid zoveel mogelijk uit de richting van woningen zal stralen. Ook zal het evenement zich nog beperken tot slechts één dag, en wel 16 augustus 2014 tussen 14.00 en 24.00 uur.

Het evenemententerrein is kleiner. De organisatie heeft heeft een en ander afgestemd met de provincie Gelderland om te voorkomen dat gehandeld wordt in strijd met natuur- en milieuregelgeving. Er wordt een bericht verspreid met contactgegevens zodat de organisatie tijdens het evenement bereikbaar is voor eventuele overlastmeldingen.

Vorig jaar kwamen er vanwege het evenement klachten van inwoners uit de Ooijpolder.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Ubbergen

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on “BeachLent” neemt maatregelen tegen geluidsoverlast

Reageren is niet toegestaan.