Nieuwe sprekersacademie in zorgcentrum Vijverhof

Vanaf september wordt eenmaal per 14 dagen op dinsdagavond een sprekersacademie gestart in woonzorgcentrum Vijverhof – Nijmegen/Berg en Dal. Sprekers met vernieuwende ideeën op bijvoorbeeld het gebied van de zorg, het onderwijs, samen wonen en werken, spiritualiteit etc. krijgen een podium in restaurant De Heerlijkheid van Vijverhof.

Zo begint onze stadgenoot Marinus Knoope (auteur van o.a. De creatiespiraal) op dinsdag 3 september met een (interactieve) lezing over “Vitaliteit en Ouder worden”. Twee weken later (dinsdag 16 september) geeft Wim Muilenburg (bestuurder van De Driestroom) zijn visie op de nieuwe ontwikkelingen van de zorg en de consequenties voor ons allemaal.

Filmhuisfilms

Sinds een half jaar wordt op elke donderdagavond een van de betere filmhuisfilms gedraaid. Daar gaan we ook in het nieuwe seizoen mee door. Donderdag 4 september is dat de film: “Das Leben der Anderen (2006)”, Oscar voor de Beste Buitenlandse film; donderdag 11 september: “Dancing at Lughnasa (1998)” met Meryl Streep; donderdag 18 september: over Alzheimer; donderdag 25 september: “Coas Calmo (2008)”, ontroerend én humoristisch.

Voor de sprekersacademie kunt u een vrijwillige bijdrage leveren, voor de Filmhuisfilms wordt een bijdrage van euro 2,50 gevraagd, inclusief een consumptie. De lezingen beginnen om 19.30 uur en de films om 19.00 uur in restaurant De Heerlijkheid, Kwakkenbergweg 150 Nijmegen/Berg en Dal.

Meer informatie kunt u opvragen bij Edith Mol, 06-53684322 of via haar email: [email protected]

Maandoverzicht Vijverhof september 2014 (.DOC-bestand)

Sprekersacademie_02092014-DGB

Sprekersacademie_16092014-DGB

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuwe sprekersacademie in zorgcentrum Vijverhof

Reageren is niet toegestaan.