Onderzoek kwaliteit “Hulp bij het huishouden”

De gemeente laat in de maanden september en oktober een onderzoek uitvoeren naar de kwaliteit van de uitvoering van de Hulp bij het huishouden. Dit onderzoek laat zij uitvoeren door Menzis Wmo Support.

Om de kwaliteit te kunnen beoordelen legt Menzis Wmo Support een huisbezoek af bij een aantal mensen die Hulp bij het huishouden ontvangen

Ontvangt u hulp bij het huishouden van de gemeente?

Dan kunt u gebeld worden door Menzis Wmo Support met de vraag of u, geheel vrijwillig, wilt meewerken aan het onderzoek. Als u dat wilt, dan wordt een afspraak gemaakt voor een huisbezoek. Deze afspraak wordt bevestigd met een brief. In deze brief staat ook wie het huisbezoek uitvoert. Medewerking aan het onderzoek heeft geen gevolgen voor de Hulp bij het huishouden die u ontvangt.

Hoe verloopt een huisbezoek?

Als de medewerker van Menzis Wmo Support op huisbezoek komt, legitimeert hij/zij zich eerst. De medewerker stelt vervolgens wat vragen aan u over de uitvoering van de Hulp bij het huishouden en uw tevredenheid hierover. Daarna controleert de medewerker of het huis is schoongemaakt volgens de afspraken die zijn gemaakt tussen u en de aanbieder van de Hulp bij het huishouden. Het huisbezoek duurt ongeveer een half uur.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kunt u de website www.menziswmosupport.nl. Op de homepage vindt u een link die u leidt naar de informatie over het kwaliteitsonderzoek huishoudelijke hulp die gedaan wordt in de gemeenten van het Rijk van Nijmegen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente GroesbeekTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 augustus, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
piet

Een goed iets
Want soms zitten erbij…
De cliënten moeten de hulp
Het poetsen bij brengen
Misschien een in werk periode met een ervaren hulp
Mee lopen.of een cursus hoe most ik poetsen

Marcel Poelen
Als je de rapportgage op de site van menziswmosupport.nl. over het onderzoek in Emmen bekijkt valt mij meteen op dat de rapporten er gelikt uit zien met veel grafieken en grafische hoogstandjes. Dat veel mensen die nu al ondersteuning krijgen veel waarde hechten aan hun eigen vaste kracht begrijp ik. Dat heeft te maken met het scheppen van een vertrouwelijke band tussen mensen die hulp nodig hebben in hun eigen huisje. Mensen uiten in het onderzoek ook zorgen over de bezuinigingen op het aantal uren. Dat is in Emmen niet onderzocht lees ik in de rapportage. Dat leeft daar en… Lees meer »
wpDiscuz