Rioolinspecties in Millingen

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 september gaat de firma Van der Valk + De Groot in opdracht van de gemeente Millingen aan de Rijn in diverse straten in Millingen het openbaar riool reinigen en inspecteren.

Gemeente_Millingen_ad_Rijn_logo_2014-GM

Uit rioolinspecties die in 2013 zijn uitgevoerd is gebleken dat het riool op tientallen locaties plaatselijk gerepareerd moet worden. De rioolinspecties die nu in september worden uitgevoerd zijn nodig om te controleren of de situatie in het riool nog hetzelfde is als in 2013 of inmiddels is veranderd.

Brief voor aanwonenden

Bewoners van woningen die liggen in de delen van de straat waar het riool gereinigd en geïnspecteerd wordt krijgen minimaal drie dagen voorafgaand aan de rioolreiniging ook nog een brief van de aannemer met belangrijke nadere informatie.

Vragen?

Voor specifieke vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de uitvoerder van de aannemer (de heer M. Zeegers, telefoonnummer: 06-12981398).
Voor overige vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente (de heer B. Berning, telefoonnummer: 024-3996314).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron:Gemeente Millingen aan de Rijn

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Rioolinspecties in Millingen

Reageren is niet toegestaan.