Burgerzaken Millingen alleen op afspraak

Met ingang van 1 september past de gemeente Millingen aan de Rijn het afsprakensysteem strikt toe, na een gewenperiode van 8 maanden.

Vanaf 1 januari 2014 leveren wij onze service aan u vanuit het kulturhus. Per die datum is ook het werken op afspraak ingevoerd, om u niet te laten wachten en beter maatwerk te kunnen leveren. Tot nu is soepel omgegaan met die verandering. Ook klanten die geen afspraak hadden gemaakt zijn zo veel mogelijk toch geholpen.

Geen vrije inloop meer

Met ingang van 1 september a.s. worden we strenger, en passen we het afsprakensysteem strikt toe. We helpen klanten voor Burgerzaken die een afspraak hebben gemaakt. Zonder afspraak kunt u niet meer terecht, het is dus ook niet meer mogelijk om vrij binnen te lopen.

Zelf de baas over uw tijd

Een afspraak kunt u eenvoudig maken via onze afsprakenmodule of telefonisch via 024-3996200. Door het werken op afspraak zijn er geen wachttijden meer, wordt u binnen 5 minuten geholpen en bepaalt u zelf wanneer de afspraak u het beste uitkomt.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron:Gemeente Millingen aan de Rijn

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Het word ambtenaren wel makkelijk gemaakt u zegt en wij draaien.

Miep

Maar wel lastig voor de burger…
je kunt er niet meer heen als JIJ tijd hebt
zijn de ambtenaren er voor de burgers of de burgers er voor de ambtenaren??

wpDiscuz