Strong Viking Wijchen komt met wereldprimeur

Het Wijchense Strong Viking Obstacle Run heeft zich deze week als partner verbonden aan Discovery Channel. De obstacle run organisator die dit jaar onder andere twee grote events organiseerde op de Berendonck in Wijchen, komt naast deze unieke samenwerking met nog een wereldprimeur.

Strong_Viking_Obstacle_Run_Persfoto

Strong Viking, die vorig jaar gekozen is tot beste obstacle run van Nederland, organiseert dit jaar 4 grote events in Amsterdam en Nijmegen en zal door de samenwerking vanaf woensdag te zien zijn op het internationale televisie kanaal.

In juni dit jaar liet Strong Viking in samenwerking met ‘The Iceman’ Wim Hof al meer dan 5000 deelnemers onder het ijs door duiken, eind dit jaar komen ze met een nieuwe wereldprimeur: tijdens de Strong Viking Brother Edition van 25 oktober in Amsterdam zullen de deelnemers een deel van het parcours af moeten leggen door de sneeuw bij -5 graden. Nog nooit eerder ter wereld liet een run haar deelnemers een parcours afleggen bij een temperatuur onder het vriespunt.

Strong Viking is de obstacle run organisator die deelnemers hun fysieke en mentale grenzen laat verleggen. De Vikingen moeten naast de primeur ook water, ijs, modder, heuvels en bossen overwinnen!

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Strong Viking Wijchen komt met wereldprimeur

Reageren is niet toegestaan.