Wekelijks hardloopevenement “Parklopen” in Goffertpark

Sinds afgelopen voorjaar heeft Nijmegen er een hardloopevenement bij. Eentje die elke week terug komt zodat hardlopers van elk niveau wekelijks samen een training kunnen volbrengen in het Goffertpark: Parklopen.

Zevenheuvelenloop 2011 - DeGroesbeek

Vanaf woensdag 17 september zal het tweede seizoen Parklopen van start gaan. Vanaf dan zal er weer iedere woensdagavond om stipt 19.30 het startschot worden gegeven voor een ronde van 5 km hardlopen door het Goffertpark. De initiatiefnemers Luuk van Ophuizen en Tom Brouwers proberen hiermee aan te sluiten bij de groeiende behoefte van lopers om hardloopevenement toegankelijker te maken. Het betreft een non-profit organisatie opgezet vanuit een opdracht van de HAN.

De groep initiatiefnemers is dit jaar van 2 naar 3 gegroeid. Aangesloten bij de groep heeft zich Twan van Burk. Naast het schrijven van zijn afstudeerscriptie voor de opleiding tot sportmanager probeert hij dit wekelijkse evenement verder mee op te zetten. “Toen ik hoorde over Parklopen wilde ik het graag verder mee ontwikkelen. We willen in het tweede seizoen graag de deelnemers aantallen maximaliseren. Door deze mooie mix van vrijheid, socialiteit en sportiviteit gaat dit zeker lukken”, aldus Van Burk.

Meer informatie over “Parklopen” vindt u op: www.parklopen.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Nonsens hardlopen doe je zelf dat heeft ieder mens in zich en zoals gewoonlijk zit er weer een kosten plaatje aan.

wpDiscuz