DeGroesbeek.nl heeft een zusje in Limburg

Website DeGroesbeek.nl heeft sinds kort een Limburgs zusje: Maasduinennieuws.nl moet de nieuwswebsite voor de gemeente Mook & Middelaar, gemeente Gennep, gemeente Bergen en Arcen gaan worden.

De website wordt niet beheerd door de mensen achter DeGroesbeek.nl, maar is in handen van Remi van Bergen. Hij is onder andere bekend van “Topic Groesbeek”. De site staat nog in de kinderschoenen en de bezoekersaantallen in de eerste 2 weken zijn goed te noemen. De look and feel van de site is grotendeels hetzelfde als die van DeGroesbeek.nl, alleen is MaasduinenNieuws uiteraard gericht op het Maasduinen-gebied.

Neem eens een kijkje op www.maasduinennieuws.nl en blijf op de hoogte van het nieuws uit regio Maasduinen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 september, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

Leuk die ken ik heel goed en nu maar zorger dat ik niet meer in de moderatie kom te staan als ik op die site ga ik ken ook veel mensen aan die kant.

Remi

Hej Nachtboswachter,

laat maar komen die reacties… mensen moeten hier nog leren reageren…misschien als jij reageert, komen er vanzelf reacties… dus kom je wat mij betreft niet snel in de moderatie! groet, Remi

iemand

Hoi Remi v B,
ik had hem al gezien, via je facebook link.
Succes ermee.

de nachtboswachter.

Nou Remi ik heb al gereageerd op bepaalde onderwerpen en ik denk dat er meer gaan reageren ook uit Groesbeek mooien site en veel onderwerpen waar men hier ook blij mee is in Groesbeek om te weten je kunt zelfs ook je mening geven over het weer leuk toch.

Remi

Super!!

wpDiscuz