[GR2014] PvdA-minister Dijsselbloem komt naar Groesbeek

Zaterdag 25 oktober is het feest. PvdA MUG viert dan meer dan 40 jaar sociaal-democratie in Millingen, Ubbergen en Groesbeek.

PvdA_MUG_40_jaar_Vraag_het_Jeroen-PvdA

Minister Jeroen Dijsselbloem zal hierbij aanwezig zijn. Hij zal spreken over de politieke actualiteit en in gesprek gaan met wie maar wil. Verder worden korte speeches en anekdotes uit het rijke verleden afgewisseld met lokale muziek. En uiteraard is er genoeg tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten. Lijsttrekker Thieu Hoeken sluit de avond af.

Deze manifestatie wordt gehouden in het nieuwe voorzieningenhart voor Groesbeek-Noord. Deze locatie is niet zomaar gekozen. “De PvdA heeft zich voor dit wijkcentrum op de Stekkenberg altijd ingezet en PvdA-wethouder Pim Spaan heeft in overleg met alle betrokkenen het project gerealiseerd”, schrijft de partij. Tot ieders tevredenheid. “De PvdA heeft dus een verschil weten te maken en doet dat al meer dan veertig jaar”.

Vier dit jubileum mee. Iedereen is welkom. Iedereen doet mee! Vragen aan minister Jeroen Dijsselbloem kunnen ter plekke worden gesteld, maar ook nu al via Twitter met de hashtag #vraaghetjeroen en via Facebook.com/PvdAMUG.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 23 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hans

Nou Jennifer Janssen, daar moet jij zeker bij zijn als jonge PVDA’er.

www.hanspeters.eu

Nou ik ga echt niet luisteren naar een partij die haar ziel verkocht heeft aan de VVD. Eens stond de A voor Arbeid (er)Nu voor Afbraak van de arbeider.

boersteeg

ja wat zal ik zeggen ben altijd en nog steeds bouwvakker
dus eigenlijk arbeider, maar deze man verkoop ik liever een knal dan dat ik hem maar voor 1 cent geloof.
wat een achterbakse huigelaar.
nooit meer 1 stem van mij lu.,.,

truus

Nee, dank u

Lesley

Als je niet voor Jeroen Dijsselbloem komt, dan kom je toch voor een drankje en de muziek? Of om de minister een kritische vraag te stellen? (dit is dan toch het moment?!) Of om ‘t Voorzieningenhart van binnen te zien? Of om te praten / discussiëren / borrelen met andere partijen / dorpsgenoten? Kortom : genoeg redenen te bedenken en iedereen is welkom!

leo Stek

Lesley, wat zijn de tijden?

Keesje

Van 04:00 ien de nacht tot 10:00 smaans

Boterbloem

Mooi initiatief, 40 jaar PvdA!
Als je in politiek geïnteresseerd bent hoor je hierbij te zijn ,en actief mee te doen als collega partij,en niet alleen maar mauwen op internet !!!

www.hanspeters.eu
Ik zal je maar meteen een reactie geven, nee boterbloem daar ga ik niet naar toe. Dat de PvdA het überhaupt nodig heeft om een landelijke coryfee, naar Groesbeek te halen, zegt iets over, hoe de partij lokaal heeft gefunctioneerd. Wij zouden als partijen elkaar niet af moeten vallen, omdat wij eigenlijk in de linkse hoek zitten. De PvdA is al vanaf de tijd van Kok niet meer links. De PvdA die 40 jaar bestaat heeft in 8,5 jaar op geen enkele motie of wijziging van Sociaal Groesbeek voorgestemd. Diegene die willen gaan veel plezier, mochten jullie je afvragen waar… Lees meer »
de nachtboswachter

Zo is het maar net kwartje van kok toch.

Lesley

Hoi Leo Stek. Opening is om 20.00 uur (inloop 19.30 uur), einde manifestatie is om 23.00 uur. 🙂

ben.helder
“Vraag het Jeroen” Dat lijkt mij wel een goeie! Kan PvdA wethouder Wim Spaan samen met zijn GVP wethouder van financiën en ruimtelijke ordening Sjaak Thijssen even aan Jeroen Dijsselbloem vragen hoe hij denkt de blunder van de betonnen kolos aan de Dorpsstraat af te wentelen op de gewone Groesbekers. De PvdA is daar geweldig in! Denk maar aan hoe Wouter BOS de financiële rotzooi van de ABN-AMRO op ons aller bordje parkeerde (gaat ons allemaal minimaal 16 miljard Euro kosten. Of Denk aan die aardige PvdA staatssecretaris Kleinsma onze pensioenen voor de komende 10 jaar heeft bevroren. En denk… Lees meer »
henk
juustem

Waarom zou deze man wel antwoorden kunnen geven op vragen die deze huidige fractie niet beantwoord of niet wil beantwoorden? Ik trap hier niet in.

Marcel Poelen

Ik ga proberen om even te gaan kijken en luisteren.
Ben namelijk erg benieuwd welke vragen Jennifer Janssen uit Millingen, Kruimeltje en de PVDA fractie aan de minister stellen?
Wie weet geeft de minister wel een stemadvies over de nieuwe gemeentenaam?
Misschien wordt er wel een handvat aangereikt hoe wij als Groesbekers de 200 leegstaande appartementen in ons dorp op een sociaal verantwoorde manier kunnen vullen met Groesbeekse woningzoekenden?
Ben ook erg benieuwd of de Gelderlander verslag maakt van dit bezoek ….. aan MUG, Berg en Dal of het Rijk van Nijmegen?

Peter Maas
Zo is het maar net. De PvdA heeft hard meegeholpen de verzorgingsstaat om zeep te helpen. Omdat het zogenaamd allemaal niet meer betaalbaar was. Maar de AMBZ premies die heel Nederland opbrengt worden sinds 2001 niet volledig aan de zorg besteed. 70 MILJARD euro van diepremies is niet aan de zorg besteed maar aan andere zaken!! Zo heeft de PvdA de VVD in verschillende kabinetten geholpen om de marktwerking in de zorg door te voeren. Als je dan medici betaald op basis van het aantal handelingen, moet je het niet vreemd vinden dat steeds meer handelingen gedeclareerd worden en de… Lees meer »
Peter Maas

AMBZ = natuurlijk AWBZ

Jennifer Janssen

Afgezien dat ik er niet bij kan zijn (werk), wil ik er ook niet eens bij zijn. De landelijke PvdA is vergeten waar ze voor staat.

Veteraan2

@ Jennifer,
de Groesbeekse bierfeesten hebben je PVDA hartje geen goed gedaan.
Waarom nodigen jullie de landelijke top van de PVDA dan uit?

Jennifer Janssen

@Veteraan2: ik heb niemand uitgenodigd.
Zoals ik eerder schreef: ik ben bij geen enkele politieke partij aangesloten.

wpDiscuz