[GR2014] Verkiezingsprogramma Combinatie ’90

De grootste lokale partij van Ubbergen, Combinatie ’90 (C90), heeft haar verkiezingsprogramma (.PDF-bestand) voor de MUG-verkiezingen gepubliceerd. Het is het tiende verkiezingsprogramma wat openbaar is gemaakt.

Op 19 november 2014 zijn de MUG-gemeenteraadsverkiezingen. Een nieuwe kans om uw vertegenwoordiging in het gemeentebestuur te kiezen en … om invloed uit te oefenen op het beleid van de komende jaren. In het verkiezingsprogramma vindt u terug waar C90 voor staat en wat haar streven voor de komende jaren is. “Echter, niet alles waar we naar streven is haalbaar. Geld, coalitie en oppositie spelen een grote rol bij het al- of niet bereiken van de gestelde doelen. Soms moeten er prioriteiten worden gesteld waarbij, om maar eens een voorbeeld te noemen, het groen slecht verzorgd gaat worden om geld vrij te maken voor het onderhoud van de trottoirs. Eerst wat moet, dan wat we graag willen”, schrijft de partij.

C90 is een onafhankelijke lokale politieke partij die zich door de jaren heen gericht heeft op de belangen van alle inwoners van de gemeente Ubbergen. “Als partij zijn we al meer dan 27 jaar in de gemeenteraad actief en hebben altijd gestaan voor zaken die voor u als inwoner van belang zijn”. Door de samenvoeging van de genoemde gemeenten wordt het werkterrein van de gemeenteraad echter een stuk groter. Belangrijk is in de ogen van C90 de kennis van dit werkterrein en wel op alle gebieden. De inwoners van de MUG-gemeenten hebben in hun kernen allemaal hun eigen verenigingen, hun eigen bedrijven, hun eigen cultuur, hun eigen monumenten en allerlei andere zaken.

Om de belangen van al deze inwoners beter te kunnen behartigen heeft C90 de samenwerking gezocht met lokale partijen uit de gemeenten Millingen en Groesbeek. Wat van belang was bij de keuze was het lokale aspect en de gelijke gestemdheid op zo veel mogelijk gebieden. “We hebben onze partners gevonden in de Groesbeekse Volkspartij en de Gemeentelijke Jeugd en Sportbelangen uit Millingen”.

C90 is er voor iedereen uit onze gemeente die de democratische beginselen aanhangt, ongeacht zijn of haar nationaliteit, godsdienst of politieke kleur. Wij streven er naar om besluiten te laten dragen door een zo breed mogelijke achterban. De betrokkenheid met de inwoners van onze gemeente is dan ook van groot belang. Laat daarom uw stem niet verloren gaan.

“Stem Lokaal”, is het advies van de Ubbergse partij. “Deze kreet is voor alle hiervoor genoemde partijen van belang. We willen niet in het keurslijf van de landelijke politieke partijen zitten die, mogen we aannemen, allen in het landsbelang werken maar daarbij de lokale belangen als ondergeschikt zouden kunnen zien. Wij werken vanuit onze bestuurslaag voor de belangen van de inwoners van onze gemeente”.

Informatie over de MUG-verkiezingen, het referendum, verkiezingsprogramma’s etc. staan aan de rechterkant van deze site, onder het kopje “Gemeente verkiezingen”.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 oktober, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [GR2014] Verkiezingsprogramma Combinatie ’90

Reageren is niet toegestaan.