Geen strooisel van hobbykippen in GFT-afval

Sinds zondag 16 november geldt er in verband met de vogelgriep een landelijk vervoersverbod van 72 uur voor alles wat met gevogelte (pluimvee) te maken heeft.

Het verbod is ook van toepassing op strooisel van hobbydierhouders. Dit verbod geldt dus ook voor strooisel van hobbykippen dat wordt ingezameld met het huishoudelijk afval. Hierbij verzoeken wij u om de komende dagen géén strooisel / afval dat vrijkomt bij het houden van pluimvee aan te bieden bij het afval.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: MUG-gemeentenZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter
Je zou maar kippenboer zijn even 150 duizend kippen ruimen door vogelgriep.triest wie gaat dit controleren en dan wil ik het nog geen eens hebben over Ebola virus stel voor een IS uit de terreurbeweging Islamitisch Staat loopt het op bewust en stapt in het vliegtuig.begrijp je ik moet er niet aan denken.nee er zit wel een kans in dat ons binnen niet al te langer tijd een wereld oorlog staat te wachten.gezien de vele brandhaarden in deze wereld.laten we meer respeckt tonen voor elkaar in plaats elkaar af kraken.en nu maar af wachten of men zich aan de regels… Lees meer »
wpDiscuz