Nieuwe voorzieningen in “Den Ienloop” Millingen

Zoals u wellicht weet zal het huidige gemeentehuis van Groesbeek ook het gemeentehuis van de nieuwe gemeente worden. Op dit moment wordt het pand daarom ingrijpend verbouwd.

De gemeenten hebben ook al via hun websites en in de Verkiezingenkrant gecommuniceerd dat het gemeentehuis van Ubbergen gesloten wordt per 1 januari 2015. In Millingen aan de Rijn blijft ook ná 1 januari 2015 een servicepunt van de gemeente voor de dienstverlening aan u behouden. Ook zijn er enkele extra services (binnenkort) voor u beschikbaar.

Pasfotoautomaat

De plaatselijke fotograaf stopt binnenkort met zijn werkzaamheden om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Om inwoners toch de mogelijkheid te bieden pasfoto’s te laten maken, is een pasfotoautomaat in de hal geplaatst. De pasfoto’s kosten € 6,- voor 5 afdrukken en zijn geschikt voor officiële documenten zoals paspoort en rijbewijs.

Kopiëren en printen

Regelmatig wordt gevraagd of het mogelijk is om één of meerdere kopieën, prints of scans te maken. Daarom staat binnenkort een multifunctionele printer in de hal waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. De kosten bedragen € 0,10 voor een A4 zw/w afdruk en € 0,20 voor een A4-kleurenafdruk. Prints en scans (ook € 0,10) kunnen vanaf een usb-stick worden gemaakt.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Millingen aan de Rijn

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 november, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuwe voorzieningen in “Den Ienloop” Millingen

Reageren is niet toegestaan.