Manifestatie “Eén en al Groesbeek”: Heilig Landstichting

Heilig Landstichting bijt op 28 december bij de slotmanifestatie in Groesbeek de spits af van het programma.

Een_en_al_Groesbeek_Heilig_Landstichting-DGB

De feestelijkheden beginnen eerst om 11.00 uur in Heilig Landstichting met het elkaar ontmoeten in een fantastisch kunstwerk. Namelijk, ALLE bewoners hebben een theedoek ingeleverd, waarop zij op een creatieve wijze hun adres geschreven, geverfd of getekend hebben. Hiermee gaan Marian Habets en Dorothé Derks een labyrint van alle straten maken waar men dan doorheen kan wandelen en elkaar kan ontmoeten. Het wordt een uniek project waarin ontmoeting centraal staat!

Vervolgens vertrekken we per bus richting het Marktplein in Groesbeek en we hopen dat vele inwoners gaan genieten van de presentaties van alle kerkdorpen, want het wordt een bijzondere middag.

Samengevat: een manifestatie die u niet mag missen want ook alle andere kernen zullen zich op die dag op een soortgelijke wijze presenteren. Meer informatie volgt de komende tijd. Klik op de linkjes hieronder voor artikelen op DeGroesbeek.nl over de slotmanifestatie.

Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: Breedeweg
Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: Stekkenberg
Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: bijeenkomst De Meent
Slotmanifestatie Eén en al Groesbeek: info (kort)

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Manifestatie “Eén en al Groesbeek”: Heilig Landstichting

Reageren is niet toegestaan.