[Foto’s] Blues en Rock festival in Berg en Dal

Ervaren rotten en jonge muzikale talenten uit de regio samenbrengen; dat is de opzet van het nieuwe festival in Berg en Dal. Centraal staan op deze avond blues, rock en gezelligheid.


Het eerste Blues en Rockfestival Berg en Dal was een succes. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Zaterdag 20 december 2014 zullen drie bands hun opwachting maken in de zaal Kerstendal. Om 20.30 uur zal de aftrap gegeven worden door de “Maarten Braam Band” uit Leuth. Een veelbelovende drie-mans band van jonge muzikanten met eigen blues&rock werk.

Vervolgens zal de APNB band, wat staat voor ‘Ain’t Play No Blues’ haar opwachting maken. In tegenstelling tot wat de naam doet denken heeft deze band wel degelijk een aantal stevige blues nummers in het repertoire. De band bestaat uit een zangeres, begeleid door vier ras muzikanten. Het verschil in leeftijd tussen de jongste en de nestor is 34 jaar. Samen in een band spelen doet leeftijden vergeten.

Blues_and_Rock_Festival_BenD-DGB

Als afsluiter zal “Sweet Bourbon” de zaal in vuur en vlam zetten met dampende blues en stampende rock. Vier blues- en rockveteranen die hun sporen nationaal en internationaal verdienden bij gerenommeerde bands als LQR, Rock on the Rose, Joint Venture, Coloured Dream en de Bullfrog Blues Machine.

Blues en Rock in Kerstendal begint zaterdag 20 december 2014. Zaal is om 20.00 uur open en einde is om 01.00 uur. Toegang is gratis. Adres: Dorpshuis Kerstendal, Kerstendalseweg 17 in Berg en Dal. Informatie via email: [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Ben benieuwt of ik ze in Groesbeek kan horen de gemeente ging toch een nieuw middel in zetten tegen geluidoverlast.

wpDiscuz