Fotoboek “Ubbergen in beeld”

“Ubbergen in beeld” heet het fotoboek dat de gemeente ter gelegenheid van de herindeling liet samenstellen. Het is bedoeld voor alle huishoudens en bedrijven. Op 2 januari wordt het huis-aan-huis verspreid in de op dat moment voormalige gemeente Ubbergen.

Gemeente_Ubbergen_logo_2014-GU

Per 1 januari 2015 is het daadwerkelijk een feit: de gemeente Ubbergen vormt samen met Groesbeek en Millingen aan de Rijn een nieuwe gemeente. De schaalvergroting moet ertoe bijdragen dat de gemeentelijke dienstverlening de komende jaren kwalitatief op peil blijft.

Een nieuw begin betekent afscheid van het oude. Dat oude – de vele fraaie beelden die te vinden zijn binnen de gemeentegrenzen – wil de gemeente graag met inwoners en bedrijfsleven delen. Met een knipoog. Want de gemeentegrenzen veranderen, maar die mooie en prettige woon- en werkomgeving blijft gewoon bestaan.

Mede geïnspireerd door wat kinderen uit groep 7 en 8 van onze basisscholen als leuke of soms zelfs spannende plekjes aanwezen, stuurde de gemeente een fotograaf op pad. Die werkwijze leverde gevarieerd beeldmateriaal op. Het boek ‘Ubbergen in beeld’ biedt prachtige foto’s en is daarmee een ode aan het vele moois dat de gemeente bood en zal blijven bieden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Ubbergen

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Mooi gezien van uit de belevingswereld van kinderogen.

wpDiscuz