Feest van Licht: Dries van Agt en veel muziek

‘Stille Nagt Heilige Nagt’, zo heet het praatprogramma dat op 23 december om 19.00 uur in Museumpark Orientalis in Gasterij BliXem wordt gehouden rondom oud-premier Dries van Agt.

Feest_van_Licht_Orientalis_2014-DGB

In een interviewprogramma zal met hem gesproken worden over politiek, zijn passie voor het wielrennen, het leven ná de politiek. Het is een onderdeel van het Feest van Licht, een groot kerstevenement dat deze maand in het park wordt gehouden. Met ‘s lands grootste kerststallententoonstelling (thema Italië), een kerstknikkerbaan, een lichtroute, een drijvende kerststal, een zee van lichtbloemen, een kerstmarkt en nog veel meer.

Zo is er op 22 december een bijzondere muziekavond vanaf 19.00 uur in de Romeinse herberg. Popjournalist Hans Walraven gaat er grasduinen in zijn uit duizenden en duizenden cd’s bestaande collectie kerstmuziek.

Maar er is veel meer muziek de komende dagen. Koor Basta treedt op, singersongwriter Nikki Scholten, Tuesday Fudge, Pentium, de Reisgenoot, Rinka van Zundert.

Meer informatie: www.feestvanlicht.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 december, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Feest van Licht: Dries van Agt en veel muziek

Reageren is niet toegestaan.