Rockmusical HAIR van NSG in Nijmegen

De Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud (NSG) presenteert voor de derde keer op rij een veelbelovende musical. Dit keer staat de alom bekende rockmusical HAIR van 29 t/m 31 januari op de planken van de Stadsschouwburg Nijmegen.

Foto en rechten: Foto Verreijt.

Foto en rechten: Foto Verreijt.

De NSG-musical HAIR neemt je terug in de tijd met hits als ‘Aquarius’ en ‘Let the Sunshine in’. Je waant je in de jaren ‘60 met love, peace and music. Deze flowerpowermusical gaat over de jonge Claude Bukowski, die het Amerikaanse leger in moet. Hij vertrekt van het platteland naar de stad en ontmoet vervolgens een groep jongeren waarmee hij optrekt. Bij hen leert Claude liefde, vrijheid en rebellie kennen. Dan staat hij voor een moeilijke keuze: kiest hij voor zijn nieuwe, vrije toekomst of toch voor het Amerikaanse leger?

Met dit bijzondere project laat de NSG leerlingen ervaren wat het betekent om gedurende anderhalf jaar met 150 personen te werken aan een musicalproductie. Ze leren de kracht van de samenwerking kennen. Leren is namelijk meer dan alleen kennis verwerven. Iedere leerling krijgt tijdens dit project de kans om zijn talenten te ontplooien. Deelnemers ontwikkelen verschillende vaardigheden: van zingen, dansen en acteren tot fotograferen en grimeren tot samenwerken, lef durven tonen en creatief bezig zijn, volhouden en discipline opbrengen. De cast van de NSG-musical staat ook nu weer garant voor een onvergetelijke voorstelling.

Kaartverkoop NSG-Musical

Van 29 januari t/m 31 januari 2015 staat de NSG met HAIR in de Stadsschouwburg Nijmegen. Kaarten voor de verschillende voorstellingen zijn verkrijgbaar via de website van Stadsschouwburg De Vereeniging.

– Kijk voor meer informatie op de website van het NSG.
– Blijf wekelijks op de hoogte via de Facebookpagina van HAIR.

Poster_Musical_NSG_Hair_2015-FV

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Rockmusical HAIR van NSG in Nijmegen

Reageren is niet toegestaan.