[Foto’s] Max van Rooij Prins Carnaval in Berg en Dal

Tijdens het prinsenbal in Kerstendal is Max van Rooij zaterdagavond uitgeroepen tot Prins Carnaval 2015 van de Berg en Dalse carnavalsvereniging De Berggeiten. Hij zwaait het komende jaar de scepter over “Duufelshemel”.


Max van Rooij is de nieuwe Prins in Berg en Dal. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

“Prins Max den 1e” nam het stokje over van Anne Houterman, die begin 2014 werd uitgeroepen tot Prinses Carnaval in Berg en Dal. De pages zijn Loes Stevens en Jill Broekman. Bjorn van den Bergh, Dirk Hermsen en Nick Loeffen zijn de adjudanten.

Er waren traditiegetrouw weer diverse optredens in het Geitendal (Kerstendal), waaronder de “Geitenmix”. De Groesbeekse Prins Ummenie d’n 55e, Harm Wijnhoven, was ook aanwezig. Nadat het officiële programma was afgewerkt volgde er nog een afterparty, met onder andere een optreden van Aarm Snuutje.

Op zondag 25 januari 2015 houden de Berggeiten hun Prinsenreceptie. U wordt deze avond in de gelegenheid gesteld om uw gelukwensen voor de de nieuwe Prins der Berggeiten kenbaar te maken. De receptie is vanaf 15:00 uur in Dorpshuis “Kerstendal”, Kerstendalseweg 17, 6571BM te Berg en Dal.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ben.helder

Met deze prins ben je tenminste niet ‘de Sjaak’

De nachtboswachter

Nou met deze mooier vrouwen om mijn heen wil ik ook wel prins zijn.

Grusbekse

Lekker belangrijk wie daar de prins is

wpDiscuz