Filmhuisfilms in Vijverhof (januari 2015)

Vanaf aanstaande donderdag (15 januari) draait er weer een nieuwe serie prachtige filmhuisfilms in het restaurant van zorgcentrum De Vijverhof in Berg en Dal. Ditmaal zijn de films geselecteerd door de NRC met de quote “Films over vrouwen zijn leuker!”

De volgende films komen deze maand aan bod:

Donderdag 15 januari 2015: A Room With A View (1985)
Briljante sociale komedie over Britten thuis en in het buitenland. Een jong Engels stel ontdekt de hartstocht in Italië en stelt de Victoriaanse mores van de oudere generatie ter discussie. Gebaseerd op E.M. Forsters beroemde roman en goed voor 3 Oscars.

Filminfo op Internet Movie Database (IMDb).


Donderdag 22 januari 2015: Bellisima (1952)
In deze vroege Visconti schittert actrice Anna Magnani als een door ambitie verblinde moeder met een dochtertje dat geen enkel talent blijkt te hebben. Na een mislukte screentest maakt de moeder zo’n stampij dat de producenten door de knieën gaan.

Filminfo op Internet Movie Database (IMDb).


Donderdag 29 januari 2015: Gabrielle (2005)
Begin 20ste eeuw. Gabrielle en Jean zijn al tien jaar getrouwd. Ze hebben een perfecte verstandhouding. Hun leven wordt geregeerd door regels en gewoontes en verloopt rimpelloos. Op een dag gooit een korte brief hun leven ondersteboven.

Filminfo op Internet Movie Database (IMDb).Als je zin en tijd hebt, kom dan op bovenstaande dagen, aanvang 19.30 uur in restaurant De Héérlijkheid van woonzorgcentrum Vijverhof, Kwakkenbergweg 150, Berg en Dal. Voor meer informatie over filmshuisavonden in Vijverhof kunt u contact opnemen met Edith Mol: 06-53684322 of [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Filmhuisfilms in Vijverhof (januari 2015)

Reageren is niet toegestaan.