Pannenkoekhuizen in Berg en Dal in touw voor CliniClowns

Berg en Dal staat al heel lang bekend als pannenkoekendorp.

CliniClowns

De beide overgebleven pannenkoekhuizen in het dorp, De Duivelsberg en De Heksendans, doen daarom een gezamenlijke actie met de CliniClowns. De restaurants zijn lid van de Vereniging van Erkende Pannenkoekrestaurants. Deze vereniging besloot een samenwerking aan te gaan met de CliniClowns, maar laat de uitwerking ervan over aan de restaurants zelf.

Donatie

De maand januari staat daarom voor de Berg en Dalse koekenbakkers in het teken van de cliniclowns. Voor iedere kinderpannenkoek wordt er € 1,- gedoneerd op de rekening van Stichting CliniClowns Nederland. Bij De Duivelsberg zijn er daarnaast ook nog twee prijsvragen waarbij Toet-knuffels verloot worden. Dus kom langs bij één van de beide pannenkoekhuizen en help daarmee het goede doel.

CliniClowns Nederland

CliniClowns Nederland biedt kinderen met een ziekte of handicap afleiding en plezier. De clowns ontmoeten deze kinderen binnen zorginstellingen in Nederland. Daarnaast organiseert de stichting ook evenementen op maat, waarvoor kinderen met hun zorginstelling worden uitgenodigd. De vorm van afleiding en plezier die geboden wordt kan per zorginstelling verschillen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website CliniClownsTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
pipo

Cliniclowns is een geldmachine vermomd als goed doel. De clowns -volwassenen die, zo blijkt uit onderzoek, door veel patiëntjes als raar of eng worden bestempeld en door veel ouders als storend worden ervaren – zijn gewoon in loondienst van de stichting Cliniclowns. Het zijn dus absoluut geen vrijwilligers. Ook de directie ontvangt een goed salaris van ruim boven de ton. Drie keer raden wie het hardst lacht.

De nachtboswachter

Pipo zou niet mogen dat de directie in loondienst is.men hard ook een doel kunnen kiezen dichter bij Tabor Huis of Tante Lenie.

wpDiscuz