[Update] Dode vrouw aangetroffen in woning Plasmolen

De politie stelt een onderzoek in naar een dode vrouw die vrijdagavond in haar woning op de Witteweg in Plasmolen is aangetroffen.

De vrouw is onder verdachte omstandigheden aangetroffen en de politie sluit een misdrijf niet uit. Om een en ander helder te krijgen vindt er forensisch onderzoek plaats in de woning. Vrijdagavond is de vriend van de vrouw aangehouden en in verzekering gesteld. Meer informatie is er op dit moment niet te geven.

Update 25-01-2015, 15:30 uur
Het Forensisch onderzoek naar het aantreffen van de dode vrouw in Plasmolen is nog in volle gang. De vriend van de vrouw zit nog vast en wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Vrijdagavond werd een vrouw dood in haar woning op de Witteweg aangetroffen. De vrouw is onder verdachte omstandigheden aangetroffen en de politie sluit een misdrijf niet uit. Om een en ander helder te krijgen vindt er forensisch onderzoek plaats. Zodra er meer informatie beschikbaar is, volgt een persbericht.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Politie.nlTags:
,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Zo iets lees je dagenlijks.

ikke

gelukkig niet….

jantje.

Niet dagelijks te lezen, maar het liegt er niet om met 137 moorden in 2014. Gr

wpDiscuz