Toerisme en Recreatie Beurs 2015 in Wunderland Kalkar

Dit sombere en koude jaargetijde ontvluchten en focussen op de vakantieplanning van 2015.

Toerisme_Recreatie_Beurs_Kalkar_2015-DGB

Dat kunnen de bezoekers tijdens het weekend van zaterdag 31 januari en zondag 1 februari a.s. in het beursgebouw Messe Kalkar in Wunderland Kalkar, als daar de 11e editie van de Toerisme en Recreatie Beurs met meer dan 200 exposanten plaatsvindt. Een aanbod rondom de thema’s ‘Actief & Vitaal’ en ‘Fietsen’ completeren het concept van deze beurs, waar rond de 20.000 bezoekers verwacht worden

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar vakantiebestemmingen, die dichtbij of ver weg liggen of naar dagtochten, op het gebied van toerisme en recreatie is voor elke vakantiesmaak iets te vinden. Hotels, campings, verkeersburo’s en VVV’s informeren de bezoekers over vakantieregio’s, reisbureaus laten vakantiewensen werkelijkheid worden en bustouropearators organiseren graag uw volgende stedentrip. Bedrijven en organisaties op het gebied van vrije tijd en cultuur presenteren hun nieuwe programma’s en ideeën voor de volgende familie-uitstap.

Aan het toerisme in de grensregio Nederland/Duitsland wordt dit jaar extra veel aandacht besteed. Niet enkel de Duitsers verblijven graag aan de Nederlandse kust. Voor Nederlanders is Duitsland ook al jarenlang een topbestemming, zoals de beschermheer van de editie 2015 van deze beurs, de honorair consul van het Koninkrijk der Nederlanden in Kleef (D), Freddy B. Heinzel, in zijn welkomstwoord meldt.

En langs de 32 meter lange ‘Molenstraat‘, met een oer-Hollands dorp als coulisse, presenteren een aantal Nederlandse bedrijven alles rondom actieve vakanties op en aan het water in Nederland. Vanuit de toeristische hal komen bezoekers via een doorgang bij de hal waar de thema’s ‘Actief & Vitaal’ en ‘Fietsen’ worden gepresenteerd. Hier treffen de bezoekers een speciaal op de 50plus generatie geënt aanbod aan voor actieve invulling van de vrije tijd, gezondheid, fitness en wellness. In het aangrenzend ‘Fiets’gedeelte worden de nieuwste modellen voor het fietsseizoen 2015 voorgesteld. Vooral het brede scala aan keuzemogelijkheden aan E-Bikes zal het publiek aanspreken. Op het speciaal aangelegde testparcours kunnen bezoekers de fiets van hun keuze meteen uitproberen. Tevens is er een groot aanbod aan fietsaccessoires en andere toebehoren voor vele aangename uren op de fiets.

Om de beurs ook voor de jongste bezoekers tot een leuke belevenis te maken, is er aansluitend aan het ‘Fiets’gedeelte een groot speelparadijs ingericht. Het KJW-TEAM.DE zorgt hier voor het entertainment voor kinderen. Er is een springkussen en vele andere speelmogelijkheden om de kleintjes te laten ravotten.

Daarnaast zijn er de optredens op de showbühne. Een presentator kondigt het programma aan, dat bestaat uit informatie over diverse vakantiebestemmingen, uit diverse muzikale bijdragen en korte theatervoorstellingen. Tevens vindt de inmiddels befaamde tombola op de bühne plaats. De nummers van de toegangskaarten zijn de lotnummers voor de tombola. Tweemaal per dag worden hier attractieve prijzen verloot, zoals reis- en wellnesscheques.

Voor korte rustpauzes zijn een aantal zitgedeeltes ingericht en een breed gastronomisch aanbod nodigt uit tot versterking van de innere mens. Verdere informatie over de beurs en een exposantenoverzicht vindt u in de Nederlandse taal op: www.beurs-duitsland.nl.

Klik hier om direct naar het exposantenoverzicht te gaan.

Info

Beurs: 11e editie Toerisme en Recreatie Beurs
Locatie: Messe Kalkar – bij Wunderland Kalkar, Griether Str. 110 – 120, 47546 Kalkar (D)
Data: Zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015
Openingstijden: Beide dagen van 10 – 18 uur
Entree: Dagkaart volwassenen € 9, vanaf 16 uur € 5. Kinderen en jeugdigen t/m 17 jaar hebben gratis toegang
Beursorganisatie: Niederrhein Werbung, Kevelaerer Str. 120, 47608 Geldern, Tel. 0049 2831 133250.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 januari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De nachtboswachter

Ook leuk om ons Dorp op de kaart te zetten daar in Kalkar dus gemeente stuur de Heren op pad.

wpDiscuz