Gemeente werkt op afspraak

De gemeente Groesbeek/Berg en Dal werkt sinds 1 januari 2015 op afspraak. U kunt zelf uw afspraak inplannen via de website van de gemeente of telefonisch via 14024. U bepaalt dan zelf wanneer een afspraak u het best uitkomt. Als u dan komt hoeft u niet te wachten en heeft de gemeente tijd voor u gereserveerd, zodat zij u goed kan helpen.

De gemeente kan het zich voorstellen dat dat even wennen is voor met name de inwoners uit het voormalige Groesbeek en Ubbergen (in Millingen werd al zo gewerkt). “Wanneer iemand zonder afspraak binnenloopt, helpen wij die persoon, maar alleen áls er op dat moment geen mensen zijn die wel een afspraak hebben”. Dat betekent dat u misschien lang moet wachten, omdat mensen met een afspraak áltijd voorrang hebben.

De gemeente adviseert u daarom om altijd een afspraak te maken als u zaken wil regelen die een bezoek aan de gemeente nodig maken.

Bel 14024

Zoals aangegeven, kunt u de gemeente sinds 1 januari 2015 bereiken via het korte telefoonnummer 14024. Dit telefoonnummer maakt deel uit van een landelijk systeem van gemeentenummers.

Het bestaat uit het getal 14 en het netnummer van de regio waarin de gemeente gevestigd is. In de regio Nijmegen is dat 024. Wanneer u dit nummer belt spreekt u daarna de naam van de gemeente in die u wilt spreken. In ons geval dus vanaf 1 januari 2015 Groesbeek, ook als u uit het oude Millingen of Ubbergen belt. Daarna krijgt u een telefoniste aan de lijn die u verder helpt.

Vanuit het buitenland kunt u ons niet bereiken via dit nummer. Dan belt u vanaf 1 januari 2015 het nummer 00 31 24 3013500.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek/Berg en DalTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
kloeke

Ze hebben het ook zoooo druk…..

De nachtboswachter

Vraag me af of ze ook een afspraak naar komen.

kloeke

Ze willen het persoonlijker maken,ze vonden dat ze het contact met de burger misten…………

wpDiscuz