Filmhuisfilms in Vijverhof (februari 2015)

Elke donderdagavond wordt er bij De Vijverhof in Berg en Dal een Filmhuisfilm vertoond. De beste filmhuis-films worden geselecteerd. De volgende films komen deze maand aan bod:

Donderdag 5 februari 2015: The Kids Are Allright (2010)
Twee kinderen, die door kunstmatige inseminatie zijn verwekt, wonen bij hun lesbische moeders. Hun echte vader hebben ze nooit gezien. Op een dag zoeken ze hun vader op. Op de verjaardag van de oudste brengen ze hun echte vader in hun gezinsleven, wat voor de nodige verwikkelingen zorgt.

Filminfo op Internet Movie Database (IMDb).


Donderdag 12 februari 2015: Welcome To The Rileys (2010)
Jaren na het plotselinge overlijden van hun tienerdochter gaan Lois en Doug Riley nog steeds verdoofd door het leven. Zij heeft zichzelf van de buitenwereld geïsoleerd door geen stap meer buiten de deur te zetten. Hij probeert passie en liefde in een affaire te vinden. Wanneer zijn minnares onverwacht komt te overlijden vlucht Doug met nog meer hartzeer op zakenreis naar New Orleans, waar hij de 16-jarige stripper Mallory ontmoet. Hij besluit in New Orleans te blijven en zoekt redding bij Mallory door zich over haar te ontfermen. Lois beseft dat dit de laatste kans is om haar huwelijk te redden en het onvermijdelijke moment om het heft in eigen handen te nemen, is aangebroken.

Filminfo op Internet Movie Database (IMDb).


Donderdag 19 februari 2015: Somehwere (2010)
Johnny Marco is een bad boy en acteur, die leeft in het hotel Chateau Marmont in Hollywood. Zijn dagen zijn een waas van drank, vrouwen en snelle auto’s. Johnny heeft de grip op zijn ware zelf verloren in de nepwereld van beroemdheden. Maar dan staat zijn elfjarige dochter Cleo ineens op de stoep. Zijn connectie met de werkelijke wereld begint terug te keren in haar aanwezigheid.

Filminfo op Internet Movie Database (IMDb).


Donderdag 26 februari 2015: Biutiful (2010)
‘Biutiful’ vertelt het verhaal van de criminele tussenbaas Uxbal (Javier Bardem), die in een vettig glimmend Barcelona de schakel is tussen een Chinees naaiatelier en illegale Afrikanen die nepspullen verkopen in combinatie met drugs. Uxbal leeft met zijn twee kleine kinderen in een smerig appartementje in een deel van de stad waar toeristen nooit komen. Zijn vrouw, die aan borderline lijdt, is de voogdij kwijtgeraakt. Het is een schimmig en grauw bestaan, waar geen van de betrokkenen veel plezier in heeft. Dat wordt er niet beter op als het doodvonnis over Uxbal uitgesproken wordt na een medisch onderzoek. Hij heeft nog maar een paar maanden te leven. Wat kan Uxbal nog rechtbreien aan de verziekte situatie waarin hij zich bevindt?

Filminfo op Internet Movie Database (IMDb).Als je zin en tijd hebt, kom dan op bovenstaande dagen, aanvang 19.30 uur in restaurant De Héérlijkheid van woonzorgcentrum Vijverhof, Kwakkenbergweg 150, Berg en Dal. Entree is € 2,-. Vanaf 17.00 uur is het op donderdag mogelijk een maaltijdsalade in combinatie met film voor € 9,50 p.p. te gebruiken. Voor meer informatie over filmshuisavonden in Vijverhof kunt u contact opnemen met Edith Mol: 06-53684322 of [email protected]com.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Filmhuisfilms in Vijverhof (februari 2015)

Reageren is niet toegestaan.