Sprekersacademie in Vijverhof

Evenals vorig jaar wordt ook dit jaar iedere twee weken op vrijdagavond in restaurant De Héérlijkheid van woonzorgcentrum Vijverhof een lezing over een hedendaags thema gegeven.

Op vrijdag 20 februari a.s. opent Prof. Dr. Paul van der Velde (hoogleraar Aziatische studies Radboud Universiteit) het nieuwe seizoen van de Sprekersacademie. Dit keer gaat Paul van der Velde het hebben over de betekenis van het gedachtegoed uit het Oosten voor de hectische tijden die we momenteel doormaken. Interessant voor iedereen die zich zorgen maakt waar het met de wereld (of met Nederland) naar toe gaat.

Twee weken later (op vrijdag 6 maart) neemt Marinus Knoope (schrijver van De creatiespiraal en de Ontknooping) het stokje over. Zijn bijdrage blijft nog even een verrassing: het is in ieder geval mogelijk een ‘eigen probleem’ in te brengen, waar Marinus zijn ‘eigenwijze’ licht op laat schijnen.

Svp aanmelden via een email naar Edith Mol: [email protected].

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 februari, 2015 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Sprekersacademie in Vijverhof

Reageren is niet toegestaan.